Доппельгерц Актив Гінкго Білоба

Доппельгерц Гінкго Білоба – шанс продовжити активне життя

Впоратися з порушеннями кровообігу головного мозку здатне сучасне засіб Доппельгерц Гінкго Білоба в комплексі з вітамінами В1, В2, В6. Препарат незамінний для літніх людей – покращує пам'ять, поставляючи глюкозу і кисень в мозок. Екстракт Гінкго Білоба перешкоджає утворенню судинних тромбів, гіпоксії тканин та нормалізує процес метаболізму, зміцнюючи організм. Біофлавоноїди Гінкго регулюють серцевий ритм, підвищують розумову діяльність – ефект спостерігається навіть у пацієнтів з хворобою Альцгеймера. За відгуками, БАД допомагає при старечому склерозі, аритмії, порушення зору, депресії, тинните.

Корисні властивості, застосування Доппельгерц Гінкго Білоба Актив

Засіб Доппельгерц – постачає організм флавонолгликозидами і вітамінами групи В. Вони мають такі якості:

  • В1 (тіамін) – необхідний для вуглеводного обміну і постачання мозку енергією. Ефективний при труднощах з навчанням і неврологічних болях, а його недолік в організмі може спровокувати серцеву недостатність;
  • В2 (рибофлавін) – активізує дію вітаміну В6, покращує інтелект, виявляє антиоксидантну дію, попереджає інсульти та інфаркти;
  • В6 (піридоксин) – стабілізує рівень цукру і покращує метаболізм глюкози. Він бере участь у кровотворенні і формуванні речовин, що відповідають за гарне самопочуття – синтезі серотоніну і норадреналіну.

Доппельгерц актив приймають по капсулі раз на день під час їжі. Тривалість курсу - 2 місяці, перерва 1 місяць і можна продовжити застосування. Купити ліки Доппельгерц Гінкго Білоба в інтернет-магазині можна за ціною 108 грн. Доставка по Україні протягом 1-3 днів.