Доппельгерц Актив (Doppel herz Aktiv) Глюкозамін+Хондроітин №30 (10х3)

Доппельгерц Актив Глюкозамін + Хондроітин – біологічно активна добавка у формі капсул, призначена для додаткової терапії остеоартриту, остеоартрозу, міозиту, тендовагинита та інших захворювань кістково-суглобової системи. Препарат містить «будівельний матеріал» для хрящів, який уповільнює процеси руйнування і стимулює процеси формування нової хрящової тканини.

Склад

У кожній капсулі Doppel Herz Aktiv Глюкозамін + Хондроітин міститься 750 мг глюкозаміну сульфату і 100 мг хондроїтину сульфату – речовин, що беруть участь у синтезі хрящової тканини.

Глюкозамін відповідає за вироблення глікозаміногліканів – ланцюжків полісахаридів, необхідних для відновлення хрящів. Клітини здорових суглобів синтезують глюкозамін в достатній кількості. В уражених хрящах синтез припиняється – починається процес саморуйнування. Додатковий глюкозамін допомагає хрящовим клітинам виробити колагену та ГАГ – речовини, необхідні для побудови нової тканини.

Хондроїтин є компонентом зв'язок, синовіальної рідини та хрящової тканини. Ця речовина підвищує міцність і амортизуючі функції хряща, пригнічує процеси руйнування і сприяє регенерації клітин. Брак хондроїтину – основна причина розвитку остеоартриту.

Фармакологічна дія

Приймайте Доппельгерц Актив Глюкозамін + Хондроітин протягом 2-х місяців по 1 капсулі в день, щоб позбутися від больового синдрому і повернути рухливість суглобів.

Doppel Herz Aktiv надає комплексну дію:

  • знімає біль і набряклість,
  • усуває підвищену чутливість,
  • стимулює процеси відновлення кістково-хрящової структури,
  • уповільнює процеси руйнування кісток і суглобів.

Перш ніж купити Доппельгерц Актив Глюкозамін + Хондроїтин в інтернет-магазині «Med-magazin.ua», проконсультуйтеся з лікарем.