ТОП - 5 виробників медичних бандажів

Дата публикации: 05.09.2016
Дата обновления: 02.04.2023
Содержание:
Ефективне виріб, що сприяє швидкому одужанню після операцій і травм – медичний бандаж. Він допомагає в до-, післяпологовий період. Залежно від типу моделі, бандаж надає профілактичну дію і підтримку під час спортивних тренувань і при серйозних фізичних навантаженнях. Правильно підібране виріб, підвищує м'язовий тонус, знижує больові відчуття, знімає навантаження з проблемної ділянки і прискорює загоєння травм.  

Різновиди бандажів

Дана продукція розрізняється за призначенням. Бандажі бувають:
- Протирадикулітні;
- Підтримують для спини;
- Післяопераційні;
- Грижові;
- До і післяпологові;
- Пупкові;
- При опущенні органів та ін.
 
Випускаються моделі: чоловічі, жіночі, універсальні і для дітей. Вони призначені для конкретної частини тіла і діляться на:
 
1. Поснічно-кресцовом;
2. грудопоперекового;
3. Гомілковостопні;
4. лучезапястной;
5. Плечові;
6. Шийні;
7. Ліктьові;
8. Колінні.
 
Завдяки даній продукції знижується навантаження на суглоби і м'язи. Такий ефект досягається за рахунок обмеження рухливості хворого ділянки, надається підтримка і зберігається фізіологічно правильне положення. Вироби ортопедичного призначення застосовують при опущенні органів і підтримки черевної порожнини в післяопераційний період.  

Критерії вибору кращого виробника

Переймаючись питанням, який бандаж після пологів краще, або яку модель вибрати для профілактики, лікування травм і захворювань, багато покупців спираються на відгуки в інтернеті. Якщо лікар не дав призначення або ви самостійно вирішили придбати виріб, керуйтеся наступними критеріями:
• Якість матеріалу;
• Комфорт застосування;
• Міцність і довговічність;
• Відсутність деформацій після прання;
• Співвідношення якість / ціна.
За цими параметрами, на підставі відгуків користувачів і лікарів, склали рейтинг виробників. У ТОП-5 увійшли: Orliman (Іспанія), Reabilitimed (Україна), Med textile (Україна), Tonus Elast (Латвія) і Medi (Німеччина).
 

Бандажі Orliman

 
Іспанська корпорація Орліман - один зі світових лідерів, які виробляють ортопедичну продукцію. Завдяки співпраці з інститутами, прогресивними лабораторіями, компанія дізнається про потреби користувачів і новітні розробки. Продукція має IBV сертифікат. Він свідчить - біометричні характеристики моделі відповідають травм, захворювань, зазначеним в призначеннях. Більшість виробів отримали сертифікат Oeko-tex 100, таким чином, підтвердивши - в складі немає токсичних, шкідливих речовин. Товари Орліман перед продажем піддаються багатоступеневою системою випробувань. Такий підхід - гарантія комфорту, міцності і безпеки для користувача. Бандажі Orliman виготовляють з тканин останнього покоління - легких, еластичних, зносостійких. Вони гіпоаллернни, практичні, а головне допомагають зберегти і відновити здоров'я.
 
Бандажі Reabilitimed
 
Українська компанія Реабілітімед, об'єднавши зусилля з фізіотерапевтами, травматологами і ортопедами, розробляє і випускає високоякісну продукцію за доступною вартості. Компанія володіє науково виробничими потужностями для створення нових, високоякісних моделей. Інженери, дизайнери і розробники товарів стежать за розвитком зарубіжних і українських конкурентів, щоб завжди бути в курсі всіх новинок на ортопедичному ринку. Це дає поштовх для розвитку, не дозволяє задовольнятися досягнутими успіхами, стимулюючи постійно розширювати асортимент та вдосконалювати модельний ряд. Моделі Reabilitimed покликані полегшити задачу докторам і допомогти пацієнтам, що потребують профілактики, захисту, підтримки і відновлення здоров'я. Найчастіше застосовується поєднання натуральних (бавовна) і синтетичних (еластан, поліамід та ін.) Матеріалів. Завдяки цьому товари відрізняються повітропроникністю, практичністю і комфортом в шкарпетці.
 
Бандажі Med textile
   
Український виробник Med textile, виготовляючи товари, робить акцент на екологічності і довговічності матеріалів. Вироби створюються на сучасному обладнанні, за передовими технологіями і відповідають актуальним вимогам в області ортопедії. Бандажі Med textile відрізняються вираженим терапевтичним і лікувальну дію. Ретельний підхід до процесів виробництва і триступеневий строгий контроль робить товари конкурентоспроможними з виробами від провідних світових брендів. Інноваційні матеріали, зокрема, неопрен і НормоФлекс дають можливість шкірі " дихати " і надають мікромасажна дію. Застосування бавовни і еластану, всмоктують вологу, роблять моделі нешкідливими для користувачів, схильних до алергічних реакцій. Медичні вироби для підтримки кінцівок і внутрішніх органів допомагають повернути їм нормальне функціонування. Вони скорочують відновний період, забезпечують зручність людям які займаються спортом і ведуть активну життя.  
 
 
Латвійський бренд Tonus Elast почав історію в 1995 році і вже довгі роки це провідний виробник в країнах Балтії. Еластична продукція медичного призначення даної компанії сьогодні становить гідну конкуренцію закордонним виробникам. Для конструювання застосовують комп'ютерні технології, пошиття здійснюється за прогресивними технологіями на сучасному обладнанні. Товари проходять клінічні випробування в медустановах Латвії та багатьох інших регіонах, де продаються товари. Якість підтверджена сертифікатами відповідності міжнародним стандартам. Моделі мають багато варіантів розмірів використовується бавовняна і вовняна (Verino, Angora) пряжа. Структура Comfort полотна, в якій чергуються смуги пряжі і волосіні - високоеластична, повітрепроникна та гігроскопічна. Моделі з неопрена, зі здатністю розтягуватися в різних напрямках, відрізняються відмінними теплоізоляційними властивостями. Вони надають комплексний вплив - фіксує, мікромасажна, зігріваючий і компресійний.
 
 
Більше 60 років дослідницької роботи і спільної діяльності інженерів, лікарів різних спеціалізацій, дизайнерів і технологів німецької компанії Medi зробили товари даного бренду затребуваними в усьому світі. Висока якість і безпеку використання підтверджують сертифікати відповідності суворим міжнародним стандартам. Всі моделі Меди відрізняються високим комфортом застосування і терапевтичним ефектом. Деякі продукти взагалі не мають аналогів. Медичні бандажі даного бренду часто бувають хорошою альтернативою фізіотерапевтичним, медикаментозним і навіть оперативних методів. Особливу увагу Меди приділяє функціональності, ергономічності і міцності. Ідеальну посадку і відповідність контурам тіла забезпечує технологія в'язки Comfort Zone, запатентована Medi. Компресійні матеріали Airtex + і Airtex, а також технологія тривимірної в'язки Clima Comfort відводять з шкіри надлишок вологи. Завдяки інтегруванню в матеріал іонів срібла за Clima Fresh технології, не допускається розмноження бактерій, знижується ризик запалення шкіри і виникнення неприємного запаху.
 
 


Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Як визначити розмір післяопераційного бандажа
Як визначити розмір післяопераційного бандажа
Перед тим, як вибрати бандаж, необхідно правильно визначити розмір. Важливо пам'ятати, що після операції часто маса тіла знижується, в результаті об'єм тіла теж змінюється. Тому дуже важливо знати, як правильно підібрати бандаж післяопераційний потрібного розміру.
11.03.2020
Детальніше
Бандаж і його різновиди
Бандаж і його різновиди
Купити бандаж можна абсолютно вільно в нашому магазині
29.07.2010
Детальніше
Як прати післяопераційний бандаж?
Як прати післяопераційний бандаж?
Бандаж виготовляється з натуральних і синтетичних тканин, деякі моделі не рекомендується прати в машинці, але більшість виробів відмінно переносять машинне прання. Тому важливо знати, як правильно прати післяопераційний бандаж, щоб він максимально довго зберігав властивості і залишався еластичним.
11.03.2020
Детальніше
Як правильно вибрати ортопедичний корсет для дитини?
Як правильно вибрати ортопедичний корсет для дитини?
Розвиток хребта і формування постави слід контролювати з дитинства, але навіть якщо час упущений ситуацію можна виправити. Для цього використовують спеціальні пристрої - ортопедичні корсети.
11.05.2017
Детальніше
Розгорнути