Машинки для стрижки або тримери - що краще ?

Дата публикации: 25.09.2014
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:
Стильна і акуратна стрижка є невід'ємною частиною індивідуальності не лише сучасної жінки , а й чоловіки. Сьогодні нові технології дозволяють удосконалювати прилади для стрижки та полегшувати сам процес . Якщо раніше перукарі працювали виключно ножицями , то зараз , все частіше, віддають перевагу машинкам і тріммера . Крім того дані апарати можуть застосовуватися для регулярного домашнього користування. Для того щоб вибрати найбільш підходящу модель з оптимальним набором функцій , слід знати основні відмінності між даними видами електроніки .

Що являє собою тріммер і машинка для стрижки волосся ?

Триммер – це прилад, призначений для видалення волосся на самих різних ділянках тіла . Він має кілька варіантів застосування . Триммер для бороди дозволить змоделювати форму і додати чарівний зовнішній вигляд вусах , бакенбардам і бороді буквально за кілька хвилин в домашніх умовах. Завдяки йому ваш образ стане невідпорним і обов'язково приверне увагу прекрасної половини людства . Також за допомогою тріммера можна позбутися волосся в носі і вухах . Якщо придбай прилад для жінок , то з його допомогою легко і швидко віддалятися волосся в районі бікіні . У продажу є вологостійкі агрегати . Їх можна використовувати і в душі , і після нього . Стригучу головку можна мити . Насадки в триммерами дають можливість не тільки видаляти під корінь , а й вистригати волосся певної довжини , формуючи при цьому зачіски в інтимних зонах.
Машинка для стрижки волосся призначена для укорочення до певної довжини волосся на голові. Сучасні моделі також дозволяють видаляти вуса або бороду . Машинка працює від мережі або акумуляторів . Вона дуже актуальна для домашнього застосування .

Тримери і машинки для стрижки – у чому відмінності ?

Основними відмінностями триммеров є їх компактні розміри і невелику вагу. Такі прилади зручно брати з собою в подорожі і просто носити в сумці . Якщо говорити про машинці для стрижки волосся , то вона за розмірами , приблизно в два рази , більше тріммера. Але є й зовсім невеликі моделі , хоча їх доцільніше віднести до тріммера . Машинки є більш функціональними приладами. Вони мають у своєму комплекті кілька додаткових насадок , завдяки чому можна стригти волосся будь-якої довжини . Також до машинки додається кілька лез , а триммер такою функціональністю зазвичай не володіє. Машинка призначена для будь-якого типу волосся , а Тримери не під силу боротися з занадто жорсткими і довгим волоссям . Часто перукарі виконують основну стрижку машинкою , ну а моделювання — триммером . Останній ідеально підходить для стрижки волосся на скронях і видалення їх в носі і вухах . Крім того за допомогою тріммера можна створювати оригінальні малюнки . Він поєднує в собі функції бритви і машинки . За його насадками легко доглядати , достатньо їх після застосування просто обполоснути водою , в той час як насадки для машинки вимагають регулярної змащення , оскільки інакше вони почнуть смикати волосся . При роботі триммер створює менше шуму і заряду його акумулятора вистачає на більший час. Є моделі тримерів з підсвічуванням , що дозволяє проводити стрижку навіть при поганому освітленні. Що стосується ціни , то триммер , як правило , дорожче , ніж машинка . Головне, чим слід керуватися при виборі моделі , це те які функції вона повинна виконувати і звичайно якість виробу , тому покупку слід здійснювати в спеціалізованому магазині , де на кожен товар є необхідні сертифікати і гарантія .


Коментарі до статті
Розгорнути