Бритви і епілятори - видалення волосся на тривалий термін

Дата публикации: 12.05.2014
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:
Щоб видалити волосся безпечно і ефективно , необхідно правильно підібрати бритву або епілятор . Кожен виріб має свої переваги , але головне вибрати високоякісну модель і тільки тоді можна отримати бажаний результат. До таких брендам повною мірою можна віднести німецьку компанію Beurer . Завдяки її продукції можна без праці позбутися непотрібних волосся на будь-якій ділянці тіла.

Восковий епілятор - воскоплав Beurer HLE 40

Перевагою даного виробу є те , що після видалення волосся шкіра залишається гладкою протягом декількох тижнів. Вона , гарантовано, захищена від опіків , так як віск наноситься тонким шаром спеціальним аплікатором . У комплект до пристрою йде особлива підставка , що нагріває додатковий картридж з воском , поки йде процес видалення волосся , тому процес епіляції не доводиться переривати . У кожному картриджі міститься 50 мл воску , що достатньо для того щоб обробити одну ногу або всі ділянки шкіри при повторній процедурі . Шкіра стає м'якою завдяки зволожуючим компонентам, що містяться в воскоплаве . Бджолиний віск нагрівається протягом 25-30 хвилин. Епілятор працює на акумуляторі , який заряджається від мережі в 220-230 В за допомогою підставки . У приладі є індикація рівня воску , готовності до експлуатації. Прилад має компактні розміри і його можна брати з собою в дорогу або заховати в будь-якому місці у ванній.

Жіноча бритва Beaurer HLE30

Головним достоїнством гоління є безболісність процесу . Але бритвою можна видалити лише ту частину волоса , яка знаходиться на поверхні , а інша частина разом з цибулинкою залишається в шкірі. Тобто голитися доводиться часто , але оскільки гоління займає небагато часу , то цей процес зовсім не обтяжливий . Ще однією перевагою жіночої бритви Beaurer HLE30 те, що в результаті шкіра виходить зовсім гладкою. Вона підходить як для вологого , так і сухого застосування . Рухома головка приладу в точності повторює контури тіла , а завдяки вбудованому світлодіоду ви не пропустите ні єдиної волосинки . Спеціальна антиалергенна бриюча сітка запобіжить роздратування шкіри , а вбудований тріммер дає можливість зрізати волоски. Використання пристрою спрощує функція швидкої зарядки акумулятора і підставка , що йде в комплекті.
Що краще епілятор або бритва кожен вирішує для себе сам. Однак, що б ви не вибрали , все ж слід віддавати перевагу якісним перевіреним виробам , навіть якщо вони і коштують дорожче , тільки тоді ви отримаєте гладку і красиву шкіру без подряпин і подразнень.


Коментарі до статті
Розгорнути