КОНКУРС : «Здоров'я і хороше самопочуття восени »

Дата публикации: 06.10.2015
В осінній період, при зміні сезону з тепла на холод загострюються майже всі хронічні захворювання. Постійна зміна погоди, зміна атмосферного тиску призводять до розбалансування механізмів саморегуляції. Закономірно в цей період починаються проблеми зі стрибками артеріального тиску як у людей страждають гіпертонією, так і у тих, хто не мав проблем з тиском.
 
Регулярне вимірювання тиску в демісезонний період фахівці вважають за необхідне – це нерідко дозволяє попередити появу важких ускладнень.
 
Компанія « Ваше Здоров'я » не могла залишитися осторонь цієї проблеми. Ми оголошуємо про початок нового конкурсу, який проходитиме на корпоративних сторінках компанії в соціальних мережах Facebook і Вконтакте. У рамках конкурсу кожен учасник має чудову можливість виграти тонометр на зап'ястя Omron R1!
 
Автоматичний тонометр Omron R1 – стильний і сучасний прилад для комфортного, швидкого і безболісного вимірювання тиску. Компактний, зручно фиксирующийся на зап'ясті, він дозволить вам в будь-якій ситуації бути впевненими у своєму самопочутті.
 
Для участі в конкурсі необхідно перейти на сторінки групи « Ваше здоров'я » в соц. мережах, виконати прості умови конкурсу і стати повноправним претендентом на корисний подарунок!
 
Для швидкого переходу в соціальні мережі використовуйте значки, розташовані внизу сторінки, або наступні посилання:
 
Facebook https://www.facebook.com/medmagazin.com.ua
Вконтакте https://vk.com/med.magazin (https://vk.com/med.magazin)
 
Період проведення конкурсу: з 6 по 21 жовтня 2015 року.