Акція ! Грандіозні подарунки за Ваші покупки !

Дата публикации: 15.10.2014
Не пропустіть ! Тільки в період з 15 жовтня по 14 листопада 2014 року в мережі магазинів « Ваше здоров'я » діє унікальна пропозиція для покупців продукції ТМ Omron !
 
Кожен клієнт мережі , набуваючи будь-який товар з асортименту компанії Omron , в період дії акції , стає учасником грандіозного розіграшу призів ! Такі клієнти разом з товарним чеком отримають Призовий купон з унікальним кодом , за яким в кінці акції і будуть визначені переможці!
 
14 листопада серед усіх учасників за допомогою генератора випадкових списків http://www.random.org буде визначено чотири щасливих покупця – володарів виграшних номерів кодів .
 
Переможці акції отримають чудові подарунки – популярні товари ТМ Omron !
Подарунки будуть розподілені між переможцями наступним чином :
Перший номер у списку Random отримає Інгалятор компресорний OMRON NE - C801
Другий номер – Автоматичний тонометр Omron M2 BASIC H
Третій номер – Крокомір OMRON HJ - 321 -E
Четвертий номер – Електронний термометр OMRON Eco Temp Basic
 
Виграшні номери кодів буде опубліковано 14 листопада в новини на сайті компанії www.med - magazin.ua
 
Поспішіть скористатися акційною пропозицією ! Не пропустіть можливість стати щасливим володарем цінних призів !
 
Детальніше дізнатися умови акції можна у продавців - консультантів мережі « Ваше здоров'я » або зателефонувавши за тел .: ( 044 ) 369-38-99 .
 
Переможці зможуть забрати подарунки в одному з магазинів мережі « Ваше здоров'я » в м.Києві , попередньо пред'явивши касирові чек і купон з унікальним кодом . Також подарунки можуть бути доставлені переможцям « Новою поштою » за рахунок компанії , за умови , що клієнти попередньо вишлють копію чека і купона на пошту компанії medmagazin.advert@gmail.com
 
Розгорнути