Індивідуальна дитяча ортопедичне взуття + устілка = економія

Дата публикации: 08.08.2009

Шановні покупці,

З цього місяця ми починаємо прийом замовлень на виготовлення індивідуальної дитячої ортопедичного взуття. Фахівці нашої компанії знімають мірки взуття, Ви опреділяете найбільш вподобаний варіант зовнішнього вигляду, ці дані відправляються на фірму виробник і втечении 1-2 тижнів Ви отримуєте індивідуальну ортопедичне взуття, виготовлені спеціально для Вашої дитини.

Мірки снімаються з використання спеціального методу, ктор враховує всі індивідуальні особливості. У тому числі, при знятті мірок використовується плантограмма, яка показує всі особливості, і можливі відхилення в стопі, в тому числі і плоскотопіе.

Ортопедичне взуття, як виріб, включає в себе власне взуття і ортопедичну устілку. Все це виготовляється разом, тому не виникне проблем, коли ортопедична устілка не поміщається у взуття чи взуття з устілкою так тисне дитині, що її неможливо використовувати. Також, лікувальний ефект від використання ортопедичної устілки та ортопедичного взуття в комплексі значно збільшується.

І останнє, ціна Виготовлення індивідуальної ортопедичного взуття разом з устілкою практично не відрізняється від ціни звичайної, не індивідуальної профілактичної взуття. Тому замовляючи виготовлення індивідуальної ортопедичного взуття, ви отримуєте якісно зроблений спеціально для Вашої дитини взуття, а ортопедичну устілку, можна сказати, отримуєте в подарунок.