Бронхофиброскоп OLYMPUS BF-PE2

Бронхофиброскоп: дослідження дихальних шляхів

Бронхофиброскоп OLYMPUS BF-PE2 – прилад, який заробив хорошу репутацію, підтверджується часом. Відмітна риса – малий зовнішній діаметр, всього 5 мм. Це мінімізує травматизм повітряпровідним шляхів пацієнта.

Незважаючи на малі розміри інструменту, дослідження залишається інформативним – кут огляду 120, вигин дистальної частини на 180 вгору і 130 вниз сприяють цьому.

Технічні характеристики та особливості

Важливе достоїнство цього бронхофиброскопа – невеликі габарити залишили місце для інструментального каналу комфортного для роботи діаметру – 2,2 мм. Він дозволяє брати матеріал для біопсії, точково вводити медикаменти або видаляти сторонні предмети.

Апарат можна використовувати автономно, застосовуючи окуляр, або підключити до відеосистеми. Це дасть можливість комфортно вивчати зображення високої якості на моніторі і вести запис діагностичних і операційних маніпуляцій. Запис діагностики робить доступним її детальний перегляд лікарями на консиліумі, не турбуючи пацієнта. Це істотно збільшує успіх лікування при складних захворюваннях.

Особливості експлуатації та застосування

Бронхофиброскоп – точний прилад, вимагає правильної експлуатації. Його найбільш чутлива частина – лінза. Розбиття призведе до дорогого ремонту. Сильні вигини робочої частини можуть призвести до тріщин або розламів оптичного волокна. Така поломка може виявитися фатальною. При відсутності таких поломок інструмент буде служити довго.

Пропонована нами ціна бронхофиброскопа включає в себе доставку, навчання персоналу правилам використання, включаючи особливості дезінфекції і зберігання. Також до ваших послуг консультації лікарів, які застосовували це обладнання на практиці, і сервісна служба, яка оперативно проведе гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Вирішили купити бронхофиброскоп в Україні – звертайтеся до нас. Станьте учасником дисконтної програми. Це дозволить купувати наступні товари зі знижкою.