Доппельгерц Актив Фолієва кислота комплекс В6+В12+С+Е

Фолієва кислота Доппельгерц Актив – у чому сила?

Для ділення та активації росту клітин, нормалізації роботи серцево-судинної системи, обмінних процесів організму потрібно фолієва кислота – вітамін В9. Один з лідерів по створенню вітамінних комплексів - німецька компанія Queisser Pharma, що випускає продукцію під брендом Доппельгерц. При термообробці близько 90% вітаміну В 9, що міститься в продуктах, що руйнується. Для попередження його дефіциту, рекомендують періодично приймати курс вітамінного комплексу Доппельгерц Актив.

Призначення фолієвої кислоти Doppel herz Aktiv

До складу таблетки цього вітамінного комплексу, крім фолієвої кислоти, що входять вітаміни - В6, В12, Е, С. В поєднанні з вітаміном В12, фолієва кислота благотворно впливає на рівень гомоцистеїну, знижуючи ризик інфаркту. Вітамін В6 бере участь в обміні амінокислот, ліпідів, формуванні гемоглобіну. Вітаміни Е і С – антиоксиданти, які захищають клітини від вільних радикалів.

Дослідження медиків та відгуки користувачів доводять ефективність застосування даних речовин для профілактики, лікування:

  • Атеросклерозу, інсульту, інфаркту і інших серцево-судинних захворювань;
  • Гінекологічних захворювань;
  • Мегалобластичної анемії у вагітних;
  • Аліментарної макроцитарной анемії у дорослих і дітей.

Як застосовувати і де купити Doppel herz Aktiv?

Препарат приймають під час їжі по 1 таблетці раз на день, не розжовуючи, запиваючи водою. При вагітності та грудному вигодовуванні застосування - тільки після консультації з лікарем. Не перевищувати рекомендовану дозу.

Купуючи фолієву кислоту + вітаміни Доппельгерц, ви можете замовити товар в будь-яке місто України. Доставка буде протягом 1-3 днів.