Доппельгерц Актив (Doppel herz Aktiv) Омега-3 №80 (20х4)

Що таке Доппельгерц Омега 3?

Незамінний компонент раціону Омега 3 – елемент класу поліненасичених жирних кислот (ПНЖК), які не синтезуються в людському організмі. Оскільки харчових продуктів він надходить в недостатній кількості, заповнити недолік допоможе Доппельгерц-Актив Омега 3. Дана харчова добавка попередить дефіцит ПНЖК, що є причиною проблем з серцево-судинною системою, зокрема ішемічної хвороби серця. Прийом Доппельгерц Омега 3 попереджає утворення на судинних стінках атеросклеротичних бляшок. Лікарі рекомендують купити його вагітним і людям, що знаходяться в групі ризику кардіологічних захворювань.

В чому важливість Доппельгерц Актив Омега-3?

Скоротити надходження холестерину і забезпечити поставку необхідної дози ПНЖК – необхідно для нормальної роботи серця. Завдяки Доппельгерц Омега 3 підтримується баланс тригліцеридів і холестерину. Як свідчить інструкція, препарат отримують з риб сімейства лососевих. Завдяки чому організм отримує поліненасичені жирні кислоти в натуральному вигляді. У складі Доппельгерц Актив Омега-3 є ще одна складова – вітамін Е. Даний природний антиоксидант, гальмує окислювальні процеси і зменшує кількість вільних радикалів. Відгуки про Доппельгерц Омега 3 свідчать, що комплекс має протизапальний, иммунокорректирующий, гиполипидермический, зміцнюючий і мембраностабілізуючий ефект.

Інструкція про Доппельгерц Омега 3

Особливість Доппельгерц Актив Омега 3 + вітамін Е - широкий спектр призначень. Лікарі рекомендують застосовувати Доппельгерц для нормалізації:

  • Ліпідного та жирового обмінів;
  • Кровообігу мозку і органів центральної нервової системи;
  • Артеріального тиску;
  • Імунітету.

Інструкція про Доппельгерц Омега 3 говорить - прийом біологічно активної добавки надасть наступні лікувальні дії:

  • протизапальні, антиагреганти, загальнозміцнюючі;
  • стабілізують клітинні мембрани;
  • знижують рівень холестерину;
  • попереджувальні окислювальні реакції.

Застосування Доппельгерц Омега 3

Основний інгредієнт Доппельгерц-Актив Омега 3 це жир арктичного лосося, що складається з докозагексаєнової, а також ейкозапентаєнової ненасичених жирних кислот (зміст до18 %). Доппельгерц Омега 3 - пружні, але м'які желатинові капсули легко ковтаються. Рекомендована дозування - день 1 капсула. Вживають Доппельгерц Актив Омега 3 запиваючи теплою водою. Тривалість застосування – зазвичай місяць, потім місячний перерву і, за необхідності, проводять повторний курс. За відгуками покупців, побічних ефектів відмічено не було, він добре засвоюється і дає, обіцяні в інструкції, ефекти. Середня ціна даного комплексу Доппельгерц - 245 грн. (80 ампул). Купити Доппельгерц Омега 3 можна в інтернет-магазині. Доставка по Києву та Україні 1-3 дні.