Доппельгерц Актив Лецитин

Doppel herz лецитин і його призначення

Робота головного мозку і нервової системи залежить від багатьох чинників, зокрема від того, чи достатньо вітамінів вони отримують. Для поліпшення їх функціонування, лікарі рекомендують комплекс Доппельгерц Лецитин Актив. Гіповітаміноз – причина виникнення різних патологій в людському організмі. Він негативно відбивається на працездатності та пам'яті, порушуються реакції. Лецитин - життєво важлива речовина і компонент нервової тканини, бере участь в утворенні клітинних мембран. Вхідні в його склад лінолева кислота і холін попереджає жирову інфільтрацію печінки. Благотворний вплив на обмін ліпідів дозволяє використовувати препарати на їх основі при атеросклерозі.

Коли призначають Доппельгерц лецитин?

Дана продукція допоможе зміцнити нерви і поліпшити пам'ять. У комплексі кошти Доппельгерц Лецитин Актив є вітаміни: Е, В1, В2, В6, В12 і В9 - фолієва кислота. Холін і лінолева кислота необхідні для нормального проведення нервових імпульсів. За численними відгуками і спостереженнями лікарів, препарат ефективний при захворюваннях печінки. Комплекс Doppel herz застосовують при великих розумових навантаженнях. Часто препарат призначають для попередження погіршення зору.

Чим корисний Доппельгерц Лецитин?

Брак лецитину викликає погіршення пам'яті, безсоння, дратівливість та інші негативні симптоми. Його застосування покращує увагу і сприяє розумовому розвитку. Він незамінний для підвищення сприйнятливості і запам'ятовування у дітей, які важко піддаються навчанню. Кількість даної речовини в організмі, з віком знижується, що загрожує мозковими порушеннями. Показання до застосування БАД: профілактика, доповнення до лікування захворювань Паркінсона, розсіяного склерозу і Альцгеймера.

Склад препарату

Вітаміни групи В, у складі ліки, забезпечують клітини енергією і нормалізують в них обмінні процеси. Вони необхідні для повноцінної роботи нервової системи. Вітамін Е, що має рослинне походження і є природним антиоксидантом, покращує кровоток на периферії, попереджає сильну згортання крові. Активну роль вітамін Е відіграє у виробленні гемоглобіну, білка, необхідний для розвитку клітин, скелетних м'язів роботи серцево-судинної і репродуктивної системи.

Дозування і застосування

Продукція Доппельгерц випускається в капсулах, що застосовується під час їжі, один раз на добу, не розжовуючи і запиваючи водою. За рідкісним винятком, препарат добре сприймається організмом. У разі виникнення алергічної реакції (побічний ефект), негайно припинити застосування. Не рекомендується дітям до 14 років. Протипоказання: вагітність, годування грудьми. Не слід поєднувати його з прийомом інших полівітамінних сумішей.

Купити Доппельгерц з Лецитином і вітамінами можна в інтернет-магазині, ціна – 97 грн. Можлива доставка по Києву та в інші міста України протягом 1-3 днів.