Як спати на подушці для вагітних

Дата публикации: 26.09.2019
Дата обновления: 31.03.2023
Содержание:
Процес очікування малюка - непростий для майбутньої мами. В організмі відбувається безліч змін, і багато хто з них завдають значної дискомфорт. Часто найбільше страждає сон. Саме тому кожній майбутній мамі потрібна подушка для вагітних .
Завдяки цій статті ви дізнаєтеся:

У чому особливості подушки

Подушки виготовляють з високоякісних матеріалів - для наволочки використовується натуральна тканина, а наповнення - синтетичні гіпоалергенні матеріали або безпечний і м'який лебединий пух.
Перед тим, як використовувати подушку для вагітних, потрібно знати, які функції вона виконує:
  • допомагає розслабитися під час сну м'язам;
  • підтримує тіло в зручному і правильному положенні;
  • розподіляє навантаження на поперек;
  • підтримує живіт і захищає живіт мами і плід всередині.
Завдяки подушці майбутня мама зможе міцно заснути і виспатися, а на ранок відчувати себе бадьоріше і спокійніше. Подушка для вагітних і годування Relax Лежебока

Види і форми

Подушки для вагітних можуть мати форму банана (бумеранга) або підкови. Обидва варіанти однаково зручні - все залежить від ваших особистих переваг і комфорту.
А ось на що точно варто звернути увагу при виборі, так це на якість. Наволочка має бути з натуральної тканини. Всі шви повинні бути міцними, без стирчать ниток.
Наповнювач не повинен пробиватися через шви, сипатися, скрипіти або неоднорідне збиватися в одній частині подушки.
Перед тим як купити, і вже тим більше перед тим, як спати на подушці для вагітних, ознайомтеся відгуками і консультантами магазину, щоб вибрати ідеальний варіант для себе.
Також врахуйте, що після подушку можна використовувати для годування, так що її форма і розмір можуть бути обумовлені саме цим. Наприклад, подушку-банан можна використовувати для годування не одного, а навіть двох малюків.

як спати

Варіантів для сну може бути кілька - все залежить від того, в якій позі вам найзручніше і на який ефект ви розраховуєте.
Ось ідеї, як правильно спати з подушкою для вагітних:
  1. Покладіть ноги на подушку - це відмінно допомагає при набряках.
  2. Підкладіть під поперек, щоб розподілити навантаження на хребет.
  3. Підкладіть подушку або її край (якщо це велика подушка, під живіт, лежачи на боці).
  4. Помістіть одну сторону подушки під живіт і між ногами, тим самим обіймаючи її.
Ви можете знайти «свою» позу для сну самостійно - завдяки своїй м'якості і формі подушки для вагітності можуть прийняти різну форму і підлаштуватися практично під будь-яке положення тіла
Щоб подушка прослужила вам довго і стала в нагоді в догляді за неврожденности малюком, потрібно знати, як користуватися подушкою для вагітних і доглядати за виробом. Перш за все, перуть наволочку окремо, саму подушку періть в делікатному режимі і не сушіть у вертикальному положенні.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Що таке подушки для вагітних і годуючих мам?
Як користуватися подушкою для годування
Як користуватися подушкою для годування
Щоб полегшити процес годування і догляду за новонародженим малюком потрібно використовувати спеціальні вироби, такі як подушка для годування. Якщо ви придбали або тільки плануєте купити цю незамінну для мами річ, потрібно дізнатися, як користуватися подушкою для годування і як за нею доглядати.
26.09.2019
Детальніше
Як вибрати подушку для вагітних і годування
Як вибрати подушку для вагітних і годування
Перш ніж відповісти на питання «Яку подушку для годування вибрати?», Ознайомимося з її різними видами.
22.01.2018
Детальніше
Розгорнути