Огляд тростин Гарсія

Дата публикации: 07.11.2013
Дата обновления: 04.04.2023
Тростини Гарсія - втілення краси , елегантності та зручності
 
Засновником всесвітньо відомої компанії Garcia ( Іспанія ) є Мануель Гарсія , який створив свою ексклюзивну технологію в 1880 році. З кожним роком вона вдосконалюється , і розробляються все нові і нові моделі. Високоякісні і оригінальні тростини Гарсія можна купити в мережі магазинів « Ваше здоров'я» у відповідності з вашими особистими уподобаннями та засобами , які ви готові витратити. Діапазон цін досить широкий, тому кожен зможе придбати найбільш підходящу модель.
 
Виробник креативно підійшов до розробки моделей , враховуючи при цьому кожен нюанс. Оригінальні тростини Гарсія - це вироби преміум класу , які стануть незамінним аксесуаром і прекрасним подарунком для справжніх цінителів краси.
 
Тростини Garcia Artes
 
Такі тростини є найбільш оригінальними серед інших моделей Гарсія. Фішкою цих виробів є форма їх рукоятей , виконаних у вигляді голови тварин : кішки , собаки , орла , качки , оленя чи коня . Моделі виготовлені з цінної деревини - бука . Завдяки високоякісному матеріалу і продуманому дизайну ви будете відчувати комфорт при ходьбі , а рука відчує приємне тепло натуральної деревини.
 
Тростини Garcia Classico
 
Ці моделі мають витончений , вишуканий дизайн. Благородний колір і зручна рукоять напевно припадуть до душі любителям класики. Для їх виготовлення вибирають матеріал махагони або бук , завдяки чому такий виріб буде довгий час зберігати свій ідеальний зовнішній вигляд. Рукоять такої моделі може мати анатомічну форму , що робить її максимально зручною. Тростини Classico надзвичайно легкі і можуть використовуватися не тільки як підмога при ходьбі , а й просто в якості стильного аксесуара .
 
Тростини Garcia Journey
 
Для виготовлення цих моделей використовують горіхову деревину ( обпалену ) . Завдяки цьому , колір тростини грає різними відтінками , варіюючись від світло -оранжевого до темно -коричневого. А з часом деревина набуватиме ще більш темні благородні тони. Міцний матеріал має природний візерунок і гладку текстуру.
 
Тростини Garcia Superior
 
Аристократична тростина , виконана з деревини чорного бука. Такі тростини мають зручну рукоятку «Дербі » і кільце для гравіювання . Ця нікельована рукоять у поєднанні з ексклюзивною гравіюванням допоможуть підкреслять статусність і індивідуальність власника такої тростини .
 
Палиця Garcia Prima
 
У даній моделі оригінальним є комбінація цінних деревин - бука і бамбука. Тростина має зручну рукоять «Дербі » та спеціальне кільце для гравіювання. Для рукоятки використовували акрил , який є дуже приємним на дотик матеріалом .
 
Тростини Гарсія можна купити в мережі магазинів « Ваше здоров'я» або залишивши заявку на нашому сайті. Завдяки широкому асортименту , кожен бажаючий зможе підібрати модель собі до душі , а про якість виробів і говорити не доводиться , адже більш ніж 100- річний досвід виробника говорить сам за себе.


Коментарі до статті
A класичну тростину зі стилетом толедської сталі всередині можна замовити через Вас у цього виробника?


Вам також може бути цікаво

Керівництво по застосуванню тростин
Керівництво по застосуванню тростин
Як користуватися тростиною ?
06.06.2012
Детальніше
Розгорнути