Нові товари для майбутніх мам!

Дата публикации: 15.04.2013

Майбутнім мамам і тим, хто вже народив, сподобається нова серія товарів Relaxan - це трусики до- і післяпологові, майки допологові і для годування. Всі товари розроблені таким чином, щоб не лише спростити догляд за собою, а й допомогти жінкам почуватися комфортно. Для всіх виробів використовують лише якісний матеріал, щоб не тиснув та не розтягувався. Колір виробник вибрав різний, на будь-який смак – ніжні тони (білий та бежевий), більш практичний (чорний).

Бандаж-труси післяпологові RelaxMaternity SLIM арт.5200, Італія - Післяродовий бандаж RelaxMaternity SLIM допомагає відновити тонус м'язів та тканин живота та спини після вагітності.
Бандаж-труси допологові RelaxMaternity PRE арт.5100, Італія - Бандаж дородовий "RelaxMaternity PRE" спеціально розроблений для прогресивного зростання плоду, зручний під час всього терміну протікання вагітності.
Майка-бандаж допологова RELAXSMATERNITY SUPPORT арт.5300, Італія - Майка для вагітних RelaxMaternity SUPPORT забезпечує високий комфорт завдяки підтримці грудей і живота протягом вагітності, а також у перших місяцях після народження дитини.
Майка для жінок, що годують RelaxMaternity NURSING BRA арт.5700, Італія - Бюстгальтер для годування нової моделі з протимікробної тканини SKINLIFE, не має швів і гачків. Повний комфорт та практичність у використанні.

/cat_173.htm/filter=131:797/