Новорічний конкурс !

Дата публикации: 06.12.2012

Цього разу конкурс присвячений САМІЙ НОВОРІЧНОЇ І ПОЗИТИВНОЇ ДИТЯЧОЇ ФОТОГРАФІЇ!

Надсилайте фотографії своїх дітей, онуків, племінників, сусідів, друзів - приймаємо ВСІХ! Головне - щоб це була НОВОРІЧНА фотографія та Новорічна атрибутика. Карнавали, ялинки, маскаради, святкові естафети і т.д.
Суддівство в цей раз буде проходити, як і у всіх конкурсах соціальної мережі - переможець буде визначений КІЛЬКІСТЮ лайк! У кого їх буде більше - той і виграє. Так само одним з головних умов конкурсу є перепост на свою сторінку з цією інформацією.
Умови конкурсу:
1 - перепост,
2 - дитяча фотографія (до 5 штук) на стіну групи або в спеціальний
конкурсний альбом.
3 - Переможець визначається за кількістю лайки.
4 - найголовніше ПРИЗИ!!!
Дорогі Пані - враховуючи, що головною цільовою будете Ви, і дорогі Господа, враховуючи, що головне Ваше щастя - це милі Дами, ми підібрали набір засобів по догляду за обличчям і тілом!
Призи:
1 МІСЦЕ - Дарсонваль "Корона", апарат для місцевої дарсонвалізації - застосовується в косметології, підсилює застосування кремів і мазей, покращує кровообіг, а так само - в спортивній медицині, в лікувально-профілактичних установах, у практиці сімейного лікаря , домашній фізіотерапії та лікуванні.
/cat_175.htm
2 МІСЦЕ - Сауна для обличчя MD6060, Gamma - чудовий вибір для догляду за обличчям - глибоке очищення шкіри, активація всіх обмінних процесів в ній, сприяння більш глибокому проникненню кремів і мазей, незамінний помічник при лікуванні вугрової висипки і ін Додатково може використовуватися як інгалятор.
3 МІСЦЕ - Валик Особовий Ляпко 3,5 Ag - це аплікатори для динамічної дії (мільйонний «голчатий душ»). Використовуються на всіх ділянках тіла: спина, поперек, область сідниць, грудна клітка, живіт, кінцівки. Терапевтичний ефект досягається у декілька разів швидше, ніж при застосуванні статистичного аплікатора.
Роботи приймаються вже зараз!
ПОСПІШАЙТЕ!!
Закінчується прийом робіт 31 грудня, до 7 січня вже будуть відомі імена переможців!!
Чекаємо з нетерпінням ВАШІ ФОТОГРАФІЇ.
ЦЕ БУДЕ самий захоплюючий, весело і цікаво КОНКУРС!