Стережіться контрафакту!

Дата публикации: 18.12.2015

Компанія «Діалог Діагностікс» (Україна), як офіційний дистриб'ютор компанії «Рош Діагностікс» (Німеччина) виробника продукції Акку-чек, висловлює Вам свою повагу та повідомляє!

Лікарські засоби та товари медичного призначення допускаються до застосування в Україні після їх державної реєстрації. На жаль, на сьогоднішній день є факти нелегального ввезення та продажу продукції, яка не є зареєстрованою на території України, і це суперечить чинному законодавству та порушує вимоги, зазначені в постанові Кабінету Міністрів N 1497 від 09.11.2004.

Розпізнати офіційно імпортовану продукцію можна звіривши одинадцятизначний каталожний номер (REF) на упаковці, з відповідним номером, зазначеним у реєстраційному свідоцтві:

Номер реєстраційного свідоцтва та каталожні номери можна дізнатися: на сайті Державної служби України з лікарських засобів http://www.diklz.gov.ua/; та у офіційного імпортера ТМ «Аку-чек»: ТОВ «Діалог Діагностікс» за номером гарячої лінії Акку-чек 0 800 500 311.

З 28.10.14 вся офіційно імпортована в Україну продукція ТМ «Акку-чек», яка зареєстрована згідно з чинним законодавством, маркується спеціальними стікерами з голограмою:

.

 

Бажаємо Вам здоров'я та придбання якісного та зареєстрованого товару.

Розгорнути