ПЕРЕМОЖЦІ весняного розіграшу подарунків !

Дата публикации: 31.03.2015

Дорогі клієнти!

Нагадуємо, що в період з 05 по 31 березня 2015 в мережі магазинів « Ваше здоров'я » діяло унікальна пропозиція, в рамках якого, кожен покупець міг стати учасником грандіозного розіграшу подарунків!

І сьогодні серед всіх клієнтів, що беруть участь в акції, за допомогою генератора випадкових списків www.random.org ми визначили три виграшних номери кодів купонів.

Покупці, яким належать купони з виграшними номерами кодів, стають Переможцями нашої акції і володарями чудових подарунків!

Ми з радістю оголошуємо виграшні номери кодів і відповідні подарунки для наших Переможців:

1. VZ-1560 – Електрична простирадло Beurer

2. VZ-1308 – Електронні кухонні ваги Momert

3. VZ-1499 – Набір органічної косметики Natura Siberica

Вітаємо наших переможців і просимо їх зв'язатися з менеджером компанії за тел .: (063) 853 74 23 або написати листа на пошту: medmagazin.advert@gmail.com

Ми дякуємо всіх клієнтів, які взяли участь в акції! Залишайтеся з нами! Попереду Вас чекає ще більше приємних сюрпризів і подарунків від мережі магазинів « Ваше здоров'я ».

Переможці можуть забрати подарунки в одному з магазинів мережі « Ваше здоров'я » в м.Києві, попередньо пред'явивши касиру чек і купон з виграшним кодом. Також подарунки можуть бути доставлені « Новою поштою » за рахунок компанії, за умови, що Переможці попередньо вишлють копію чека і купона з виграшним кодом на пошту компанії medmagazin.advert@gmail.com