Навіщо потрібні фітболи ?

Дата публикации: 23.02.2013
Дата обновления: 31.03.2023

Дана стаття присвячена самої універсально важливої теми «всіх часів і народів» - здоров'ю. Ваша фігура не в кращій формі? Вас турбують болі в спині? Поганий настрій? Ви хочете від усього цього позбутися і не витрачати дорогоцінний час і гроші в спортзалі і фітнесклубах-ІСНУЄ ПРЕКРАСНЕ РІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ!

Винахід фітболу можна зрівняти з винаходом колеса. Великий надувний м'яч для фітнесу з щільного каучуку перевернув з ніг на голову уявлення про те, якими можуть бути тренажери. Фітболи марки Togu поєднують в собі як кардіо-, так і силове навантаження. М'яч нестійкий, і тому змушує працювати м'язи - стабілізатори, в тому числі і м'язи спини, а не тільки великі групи м'язів, які працюють у звичайному силовий тренуванні. Таким чином, за меншу кількість часу спалюється більше калорій. Крім того, зміцнення внутрішніх м'язів-стабілізаторів допомагає домогтися значного зменшення обсягів талії, стегон і підтяжки сідниць. Кругла форма м'яча допомагає виконувати рухи з більшою амплітудою, а його нестійкість змушує тримати м'язи в постійній напрузі для утримання рівноваги.

Особливість тренувань з м'ячем Togu в тому, що в ній сильно знижена ударна навантаження на нижні кінцівки, що дозволяє займатися фітбол-аеробікою навіть літнім людям, людям, що мають варикозне разширению вен, пошкоджені колінні і гомілковостопні суглоби, надмірна вага.

Для занять з фітболом Togu в квартирі, Вам потрібно майданчик 2 на 2, а види вправ можна знайти в прикладеною до м'яча брошурі або в інтернеті. Без особливих зусиль і в максимальні строки людина самостійно в домашніх умовах здатний підтягти своє тіло до ідеального рівня. А якщо займатись цим цілеспрямовано і регулярно, то целюліт буде сам танути на очах. Природно, додачу до фитболу Toguжелательно відмовилася від усіх шкідливих звичок і змінити своє харчування, але без цього домогтися бажаного результату, як Ви розумієте, практично неможливо.

Цей диво-м'яч можна використовувати не тільки в якості простого та мобільного тренажера, але також фітбол марки Togu користується популярністю і в сучасних офісах у всьому світі. У деяких з них вже давно м'ячі замінили стільці. На досвіді підтверджено: навіть після 12-годинного сидіння за столом на такому «стільці» не болить спина. До того ж додатково спалюється більше 300 калорій щодня. Зручно, правда?

Для поліпшення результату від тренування, необхідно ще й правильно вибрати фітбол. При виборі враховується також зростання і вага. В мережі магазинів «Ваше здоров'я» допоможуть полегшити Ваш вибір.

Недоліком м'ячів марки Togu є те, що вони на порядок дорожче фітбол інших марок, але м'ячі Togu виготовлені з екологічно чистого матеріалу Ruton ®, який не містить важкі метали і канцерогенні барвники фталати. Плюс вони не вибухають, а плавно спускають повітря завдяки запатентованій компанією TOGU системі ABS. До речі, у продукції TOGU навіть є сертифікат Асоціації Здорова Спина з Німеччини.

Для тих, кого замучили болю в лонної частини під час вагітності, фітбол Toguізбавляет від больових відчуттів і дискомфорту під час виношування дитини. Також це справжній помічник молодих мам, допомагаючи їм швидше повернути гарну фізичну форму. Цим м'ячиком також можна користуватися дітям від 1,5 місяців - і старше.

Займатися можна тільки з фітболом, а можна поєднувати його і з іншими видами тренажерів марки Togu, які Ви також можете знайти в мережі магазинів «Ваше здоров'я».

І в кінці-кінців, Ви знали, що вченими доведено, що розглядання круглих предметів здатне вилікувати від депресії? Поглянувши тільки одним оком на великий барвистий яскравий гімнастичний м'яч , можна підняти собі настрій! І тому заняття на фітбол - одне задоволення, так як тренування проходять цікавіше, веселіше, у порівнянні з іншими заняття мі спорту.



Коментарі до статті
Розгорнути