Види зволожувачів

Дата публикации: 02.10.2012
Дата обновления: 02.04.2023

Ми ділимо зволожувачі на такі види:

1. Очищувачі
2. Іонізатори
3. Мийки повітря
4. Зволожувачі
 
«Миття повітря» поєднує в собі функції зволожувача і очисника.
Очищення відбувається природним чином: повітря проходить через воду, і, крім зволоження, природним шляхом очищається від дрібних частинок, що містяться в ньому - пилу, пилку і т.п. в результаті повітря в кімнаті стає чистим і свіжим, як після дощу. Крім цього, в приладі використовується пристрій попередньої іонізації, що дозволяє видаляти з повітря неприємні запахи. Також, в ньому використовується іонозірующій срібний стрижень, який забезпечує біологічне очищення випаровуваної води. Іони срібла знищують більше 650 видів бактерій і вірусів.
Ці зволожувачі по своїй структурі дуже схожі на традиційні. Особливість в тому, що вони поєднують у собі зволожувач і очищувач повітря для позбавлення від пилу, неприємних запахів і алергенів, а також для ефективного зволоження повітря. «Мийки для повітря» є відмінним помічником по догляду за будинком, меблями. "М'яке" зволоження повітря здійснюється за рахунок зволожуючих дисків, які розташовані на повільно обертається осі, що проходить через розташовану в приладі воду. При цьому принцип зволоження, як і в попередньому випадку, саморегулюючий і залежить від температури повітря в приміщенні і рівня вологості. Очищення повітря заснована на перетворенні води в мелкодісперсную водяний "пил" з допомогою системи пластикових дисків. З повітря віддаляються різні мікроорганізми, які можуть служити причиною алергічних реакцій (домашній пил, квітковий пилок, шерсть тварин).
Такі зволожувачі-очищувачі повітря мають іонізуючий срібний стрижень, завдяки якому відбувається біологічне очищення випаровуваної води. У процесі іонізації знищується більше 650 видів бактерій і вірусів. Крім іонізації повітря, «мийки повітря» можуть мати функцію ароматизації.
Споживана потужність у таких зволожувачів 20-40 Вт, продуктивність - 3,5 - 8 літрів / добу.
 
Кліматичний комплекс
Кліматичний комплекс - це очищення, зволоження і додаткова ароматизація повітря.
На відміну від «мийки повітря» яка «промиває» повітря, створюючи ефект вологого прибирання, кліматичний комплекс проводить у приміщенні триступінчату очищення атмосфери. По-перше, повітря надходить в установку через спеціальні противоалергенні НЕРА-фільтри, які затримують частинки, мінімальний розмір яких становить усього 0,001 мм! Потім його збагачують парами вологи, проганяючи через фільтр-випарник з антибактеріальним просоченням. І, нарешті, очищений і зволожене повітря проходить через вугільний фільтр, який поглинає неприємні запахи і хімічні сполуки. Крім того, в кліматичних комплексах передбачена функція ароматизації. З її допомогою можна наповнити дитячу кімнату будь-якими ароматами.
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Найбільш часті поломки зволожувачів повітря
Найбільш часті поломки зволожувачів повітря
Насправді, електроприлад має складні електронні програми та механізми, що відповідають за безперебійну роботу. Як будь-яка техніка, зволожувачі повітря потребують своєчасному обслуговуванні і правильному поводженні. Але іноді прилади виходять з ладу.
14.03.2017
Детальніше
Плюси і мінуси зволожувачів повітря
Плюси і мінуси зволожувачів повітря
Якість повітря, який ми постійно вдихаємо будинку, щомиті впливає на здоров'я, працездатність, емоційний настрій домочадців і в цілому на атмосферу житла.
12.05.2017
Детальніше
Як часто потрібно включати зволожувач повітря?
Як часто потрібно включати зволожувач повітря?
Самопочуття людини, що знаходиться в закритому приміщенні, безпосередньо залежить від температури повітря і рівня вологості. Вологість повітря в приміщенні безпосередньо впливає на здоров'я і захисні функції організму. Для підтримки нормального мікроклімату в приміщенні слід зберігати вологість в межах норми від 40 до 60%.
24.04.2020
Детальніше
Принцип дії роботи зволожувачів
Принцип дії роботи зволожувачів
Чим відрізняється робота одних зволожувачів від інших ?
02.10.2012
Детальніше
Розгорнути