Переваги підлокітною милиць

Дата публикации: 20.09.2012
Дата обновления: 05.04.2023

Якщо Ви отримали значну травму опорно-рухового апарату, або недавно перенесли операцію, то в якості реабілітації Вам можуть знадобитися милиці. Милиця - це медичне пристосування, метою якого являється підтримка ваги тіла людини, в положенні тіла - стоячи, а так само при ходьбі. Милиці використовують в основному при порушенні функцій опорно-рухового апарату, під час хвороби, після травми, в період активної реабілітації, коли потрібно зняти навантаження з нижніх кінцівок. При цьому основне навантаження переноситься на руки і плечовий пояс. Милиці використовують так само люди, які страждають стійкими порушеннями функцій опорно-рухового апарату, або координації рухів. Милиці дозволяють такого роду пацієнтам самостійно вставати і пересуватися. В мережі магазинів "Ваше Здоров'я" Ви зможете купити милиці , так як там представлений великий вибір реабілітаційних товарів .

Щоб процес реабілітації проходив нормально, без ускладнень, потрібно грамотно вибрати милиці. Грамотно і обдумано - це значить підібрати милиці за індивідуальними параметрами людини. Справа в тому, що милиці (будь-які), які Вам не підходять, можуть завдати шкоди Вашому здоров'ю. Наприклад, занадто високі пахвові милиці будуть надавати зайве тиск на пахвову область, що може викликати ураження тканин (м'язів, нервів, суглобів і т.д.). Занадто низькі милиці також не підійдуть.
Розрізняють два основних типи милиць: пахвові і підлокітною.
Милиці подмишічние , як правило, використовують люди, у яких недостатньо міцні м'язи рук, і при пересуванні їм необхідно спиратися на плече. В основному, ми рекомендуємо даний тип милиць літнім людям, або людям з великою вагою.
Милиці підлокітною , в свою чергу, використовуються людьми, яким при пересуванні досить опори на ліктьовий суглоб і кисть. Використовуючи даний тип милиць, людина може пересуватися більш мобільно. Також підлокітною моделі є менш габаритними і більш компактними. В мережі наших гіпермаркетів представлена якісні підлокітною милиці різних виробників - Ossenberg (Німеччина), OSD (Італія), Шанс (Україна), Otto Bock (Німеччина), Foshan Dongfang (Китай).
Незалежно від того, який тип милиць виберете Ви, ми гарантуємо високу якість кожної одиниці нашої продукції, оскільки вся вона виконана з сучасних міцних матеріалів на великих підприємствах виробників. Кожні милиці регулюються по висоті безпосередньо під Ваш зріст, а при підборі підходящої моделі ми враховуємо такі параметри людини, як вага і вік. У наших магазинах є можливість взяти милиці напрокат .
 
На що слід звернути увагу при виборі милиць:
1) Матеріал з якого зроблені милиці - дерево або метал, так людям з надмірною вагою краще користуватися милицями, які розраховані на велику вагу, інакше від маси тіла конструкція може деформуватися (наприклад німецькі милиці Ossenberg витримують навантаження до 135 кг, це значно більше , ніж у інших).
2) Особливу увагу зверніть на те, які у милиць наконечники. Випадки, коли пацієнт, навіть упевнено володів милицями, падає через те, що немає наконечників. Бажано, щоб були хороші насадки і можливість їх заміни.

3) Регулювання по висоті, так можна людині налаштувати індивідуально по зростанню, а без регулювання милиці йдуть стандартної висоти, а це не всім зручно. Відрегулюйте милиці так, щоб вони відповідали вашому зростанню.
4) Дизайн та колір милиць, приємно, коли милиці допомагають не тільки пересуватися, але і щоб на них було приємно дивитися (у підлокітною милиць Ossenberg різна колірна гамма).
5) Розташування рукоятки і фіксуючої манжети (підлокітника), яка розташовується на передпліччі. Навіть рукоятка, на яку спирається кисть, може бути стандартною, а може бути анатомічної - під праву або під ліву руку, ще ручка може бути м'якою для більшого комфорту. Для перевірки правильності підбору потрібно встати прямо і рівно, опустивши руки при цьому лінія згину зап'ястя збігається з верхнім краєм рукояті. Якщо це не так, значить милицю підібраний неправильно. Зверніть увагу і на обхват манжети: він не повинен бути занадто щільним (буде натирати) або занадто вільним.
Підбираємо милиці з опорою під лікоть - підлокітною милиці! Так як цей вид милиць набагато компактніше, мобільніше, легше і маневреннее. Даний вид милиць часто є преходним на тростині в процесі реабілітації. А деякі пацієнти використовують замість тростини саме милицю з упором під лікоть для постійної підтримки.
Чекаємо Вас в мережі магазинів "Ваше Здоров'я", у нас кращий вибір якісних милиць, ходунків та інших товарів для реабілітації.


Коментарі до статті
чому милиці СА 851L2b CF851L3 різного кольору?
як вибрати косиль без примірювання
Розгорнути