Дитячі подушки

Дата публикации: 02.07.2012
Дата обновления: 03.04.2023

 Ортопедична подушка - це прекрасний внесок у Ваше здоров'я і добре самопочуття, ефект від якого Ви відчуєте після першого застосування. А для Ваших дорогих дітей у нас є дитяча ортопедична подушка, яка зробить їх сон спокійним і приємним.

Яку саме подушку вибрати - ортопедичну або звичайну, вирішувати, звичайно, вам, але думаю, що в разі проблем зі здоров'ям краще не експериментувати, а порадитися з лікарем.
Дитина спить набагато довше дорослого, і отримує від сну теж, набагато більше, ніж ми. Уві сні він росте, формується і «заряджається» - відновлює сили. Зробити все для того, щоб цей час дитина проводив з максимальною користю - обов'язок кожного небайдужого батька. А мережа магазинів "Ваше Здоров'я" допоможе вам у цьому.
Перше правило при виборі подушки, як для дитини, так і для дорослого: індивідуальність. Подушка для сну повинна підбиратися персонально для кожного члена сім'ї, залежно від статури, віку та наявності проблем, пов'язаних з неповноцінним сном. Тому, продумайте відразу, який розмір подушки найбільш зручний Вашому маляті. Тут все залежить від його віку, ширини ліжка, і положення, в якому він найчастіше спить. Що стосується параметрів м'якості - твердості, тут слід виходити з власних уподобань дитини, при відсутності серйозних порушень хребта. Якщо ж порушення або проблеми в цій області є, радимо проконсультуватися з лікарем. Але в більшості випадків, фахівці рекомендують вибирати для дитини подушку середньої м'якості.
Подушка повинна бути обов'язково ортопедичної. Застосування подушок з ортопедичним ефектом допоможе виключити деякі проблеми, пов'язані з функціональними розладами організму. На такій подушці дитині забезпечено правильне положення шийних хребців, розслаблення і повноцінний відпочинок.
Якісна ортопедична подушка покращує роботу кровоносної і лімфатичної систем, знімає навантаження з шийних м'язів, допомагає хребту «розслабитися», нормалізує кровообіг мозку (внаслідок чого безсоння і головні болі, якщо такі є, мінімізуються).
Однією з переваг ортопедичної подушки для сну є те, що у неї немає протипоказань. Єдиною умовою є застосування подушки не раніше досягнення дитиною 2х-річного віку. Нагадуємо, що новонародженим спати на подушці забороняється зовсім. А вже потім є спеціальні подушечки до року і до двох.
Якщо Ваша дитина страждає на будь-які види алергії, то завдяки особливій структурі і антибактеріальної просоченню ортопедичної подушки, про такі симптоми, як закладеність носа, кашель і інших проявах алергічних реакцій, Ви зможете забути. Подушки виготовлені з натуральних (екологічних) матеріалів.
При тривалому використанні ортопедичної подушки для сну наступає поліпшення фізичного та емоційного стану, зникають больові відчуття в області спини і шиї, нормалізується сон.
У мережі магазинів "Ваше Здоров'я" пропонуємо широкий асортимент ортопедичних подушек, створених спеціально для того, щоб охороняти чуйний дитячий сон, а дитячої шиї дарувати максимально правильне положення.
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як вибрати ортопедичну подушку?
Як вибрати ортопедичну подушку?
Яку саме подушку вибрати - ортопедичну або звичайну , вирішувати , звичайно , вам, але думаю , що в разі проблем зі здоров'ям краще не експериментувати .
03.07.2012
Детальніше
Що таке і для чого потрібна подушка з ефектом пам'яті
Що таке і для чого потрібна подушка з ефектом пам'яті
Анатомічні подушки набули неабиякої популярності завдяки своїм ортопедичним властивостям, що допомагають зберегти хребет і шию здоровими. Останнім часом вироби з ефектом пам'яті стали одними з найбільш затребуваних.
14.12.2018
Детальніше
Про користь ортопедичних подушок
Про користь ортопедичних подушок
Ортопедичні подушки для сну та відпочинку - атрибут незамінний .
04.07.2012
Детальніше
Якщо болить голова через подушку
Якщо болить голова через подушку
Головний біль вранці нерідко є наслідком неправильного положення голови і шийного відділу під час сну. Розбитий стан після пробудження накладає відбиток на весь день.
16.04.2019
Детальніше
Розгорнути