Що таке променевозап'ястний ортез ?

Дата публикации: 15.02.2012
Дата обновления: 04.04.2023

Променезап'ясткові ортези допоможуть швидко відновитися після травм і операцій. Ці вироби забезпечують надійний захист і фіксацію суглоба або пальців кисті руки. Показання до застосування лучезапястного Ортез - це іммобілізація суглоба, запалення сухожильно-зв'язкового апарату, пошкодження зв'язок, артрит, артроз і багато іншого. Перед тим як вибрати відповідне виріб, необхідно пройти медичне обстеження у лікаря, який допоможе підібрати підходящий спосіб фіксації.

У результаті травмування зап'ясткового суглоба, а також після проведення операцій на руці, необхідна надійна фіксація суглоба, в цьому випадку накладається бандаж на променевозап'ястний суглоб. Забезпечуючи стабільне положення кисті руки променевозап'ястний бандаж також забезпечує надійний захист суглоба при розтягненнях, вивихах, ударах а також в цілях профілактики захворювань суглобів.
Зв'язковий апарат кисті руки дуже складний, тому лікування травм зап'ясткового суглоба буває дуже складним і вимагає багато часу, тому застосування ортезів на променевозап'ястний суглоб в подібних випадках просто необхідно. Променезап'ясткові ортези покликані зменшити час реабілітації після отриманої травми, а також значно знизити больові відчуття. Застосовується відріз на променевозап'ястний суглоб як при гострих ушкодженнях зап'ястя, що супроводжуються значними больовими відчуттями, так і при перенапруженні зап'ястя внаслідок його надмірного використання.
Лучезапятсний бандаж і ортез вам не складе труднощів купити в нашому інтернет-магазині. Використання при фізичних навантаженнях лучезапястного Ортез допоможе уникнути ряду проблем з суглобом і убезпечити вас від переломів і вивихів. Фіксатори зап'ястя, ортез променевозап'ястний жорстко і при цьому м'яко фіксують пошкоджену ділянку.

Ортез кисті відмінно забезпечує іммобілізацію кисті руки в зручному положенні, здійснюючи при цьому опору для пальців кисті. Ортез для іммобілізації кисті відрізняється своєю легкістю і гігієнічними характеристиками матеріалу. Значно зменшуючи больовий синдром при травмах, також захищає від розвитку деформації суглобів кисті.

Допомога у виборі лучезапястного Ортез надають наші менеджери, які детально відповідять на всі питання, що цікавлять. Ми індивідуально підходимо до кожного клієнта і підбираємо виріб, який допоможе швидко відновити працездатність руки. Якщо вам потрібно купити фіксатор зап'ястя або ортез променевозап'ястний, просто зателефонуйте нам. Наші менеджери допоможуть підібрати фіксатори зап'ястя, і купити бандаж променевозап'ястний ви зможете в лічені хвилини.


Коментарі до статті
гострі болі в променево-зап'ястковому суглобі, виросла шишка на зап'ястя, ходжу на двох паличках, тобто постійне навантаження на суглоб. Який бандаж краще придбати.
Добрий день ! Розгляньте цю модель. /ua/item_n16994.htm
Який ортез/бандаж краще при переломі нижнього кінця променевої кістки? А може, краще Напівжорсткий бинт Softcast?
Еднак Василь Ігорович
Хирург, Ортопед, Врач высшей категории
Добридень. Після лікування перелому необхідна повноцінна реабілітація, ніж був контрактури у майбутньому, що може обмежити функцію в суглобі. Перший час, потрібно використовувати бандаж для тимчасового розвантаження, напівжорсткий, а потім при еластичний бандаж краще ніж еластичний бант, т.к другий варіант майже неможливо щоразу намотати так, щоб була необхідна компресія і розвантаження.
Який фіксатор для зап'ястя без пальця потрібний після видалення гігром на долоні?
Після видалення гігроми потрібно тимчасово обмежити активні рухи та навантаження на оперовану область. Дивлячись, де саме була гігрома. Повністю знерухомлювати руку (якщо немає прямих показань з погляду хірурга) немає сенсу. Можна скористатися еластичним бандажем для зап'ястя до відновлення функції. Дякую за звернення.
Добрий вечір. Дитині 10 років. Незабаром зніматимуть гіпс після перелому нижньої третини променевої кістки. Який реабілітаційний фіксатор ви порадите.
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Вправи після перелому променевої кістки
Вправи після перелому променевої кістки
Одна з найбільш частих побутових травм - перелом променевої кістки. Він може виникнути при падінні на витягнуту руку або ударі. Лікування має на увазі не тільки відновлення структури кістки, а й функціональності кінцівки, інакше тривала нерухомість м'язів і суглобів в майбутньому ускладнить виконання навіть простих дій. З дозволу лікаря потрібно, як можна раніше, починати робити спеціальні вправи після перелому променевої кістки зап'ястя.
Відразу після зняття гіпсу або під час його носіння (зі схвалення лікаря) можна робити наступне:
24.06.2020
Детальніше
Біль у ліктьовому суглобі - причини та лікування
Біль у ліктьовому суглобі - причини та лікування
Ліктьовий суглоб досить складний за своєю будовою. Його утворюють кілька кісток - плечова кістка та дві кістки передпліччя, ліктьова та променева кістки. Якщо врахувати, що лікоть задіяний у кожному русі руки, то стає очевидним, що всі скоординовані рухи руки не можуть обійтися без його участі.
07.10.2019
Детальніше
Розгорнути