Топ - 5 моделей кварцових ламп

Дата публикации: 29.08.2016
Дата обновления: 06.04.2023
Содержание:
Нас оточують мільйони вірусів і бактерій. Вони на шкірних покривах, предметах інтер'єру, робочих поверхнях, їжі, навіть всередині організму. Тривалий час людство бореться з мікроорганізмами, які завдають шкоди його здоров'ю. Дієвою зброєю проти небезпечних мікробів і вірусів заслужено називають кварцові лампи.
На початку минулого століття такі пристрої використовували виключно в лікарнях, шпиталях і санаторно-профілактичних установах. Кварцові прилади були незамінні в хірургії, стоматології, травматології, при загоєнні кісткових ушкоджень і травмах опорно-рухового апарату. Але в наш час лампи кварцові знайшли застосування і в побуті, активно використовуються в харчовій і легкій промисловостях, косметології.
Сучасні пристрої безпечні, прості у використанні, невеликої ваги і компактної форми. Вони не тільки вбивають небезпечні вірусні форми, а й комплексно впливають на мікроклімат приміщення, дезінфікують предмети інтер'єру і роблять наш організм здоровіше, а самопочуття - краще.
Що б спростити і прискорити ваш вибір ми склали рейтинг топ-5 моделей кварцових ламп.
Бактерицидний опромінювач BactoSfera ОББ-30П-О безозонову ефективно знезаражує приміщення площею до 35 м ². Спеціальне скло колби освітлювального елементу запобігає вироблення озону, виключає специфічний запах і не вимагає провітрювання кімнати після кварцування. При невеликій споживаної потужності (до 30 Вт) кварцова лампа активно бореться зі збудниками туберкульозу і грипу, ГРВІ, використовується в профілактичних оздоровчих цілях в освітніх установах, в цехах і на підприємствах, в місцях великого скупчення людей.
Прилади виробника BactoSfera виготовляються в Києві ось уже 5 років і за даними 2013 року займають перші позиції на інтернет-ринку України в цьому сегменті. Компанія розробляє і виробляє пристрої на основі бактерицидного впливу ультрафіолетового випромінювання з метою дезінфекції житлових будинків, робочих офісів і спеціальні кварци у вигляді тубуса для локального лікування людських хвороб і нездужань (вушного проходу, горла, носових пазух, шкіри, піхви). Компактний дизайн і зручні габарити дозволяють транспортувати апарат, спрощуючи оздоровчий сеанс.
Компанія пропонує широкий вибір бактерицидних облучітелей з урахуванням розмірів приміщень і локалізації дії. До уваги покупців представлені моделі закритого і відкритого типів. Відкрито не укомплектований захисним ковпаком і знешкоджує вірус спрямованими променями. Принцип роботи - пошкодження молекули ДНК, порушення синтезу, можливості до розмноження, і повна загибель.
Кварцеватель побутової бактерицидний « КББ-125 » результативно використовується на площах до 20м ² і ідеально підходить для побутового застосування. Він не тільки знезаражує простір від бактерій, запобігає розмноженню вірусів грипу, гострих вірусно-респіраторних захворювань, але і завдяки вбудованій ультрафіолетовій лампі допоможе вам засмагнути.
Процедури з побутовим бактерицидну кварцевателем " КББ-125 " необхідно проводити в захисних окулярах, на відстані не ближче 2 метрів від джерела знезараження і виключно повторно-короткочасним методом (2 рази по 15 хвилин в день з перервою між сеансами 15 хвилин).
Пристрій " Кварц " допоможе залишатися не тільки здоровими, але і подбає про вашу красу.
 
 
Лампа безозонову бактерицидна (ЛБК-150Б), (Праймедіа) - універсальний кварцеватель широкої сфери застосування. За зовнішніми ознаками його нічим не відрізнити від звичайної люмінесценції. Особливість бактерицидного оздоровителя в тому, що ультрафіолетове випромінювання виходить на хвилі 253,7 нм, блокуючи при цьому завдяки спеціальному склу озонове випромінювання з коротшою лінією хвилі 185 нм. Після сеансу кімнату не приходиться провітрювати, зайвих незручностей не виникає.
Пристрій " Праймедіа " може використовуватися практично у всіх житлових і робочих приміщеннях, в поліклініках, лабораторіях, госпіталях, школах, дитячих садах, кінотеатрах, офісах і інших місцях скупчення людей. Кварецевие лампи - необхідна зброя боротьби з насувається епідемією грипу, ГРВІ або інших вірусних захворювань. Використання ультрафіолетового випромінювання в лікувальних цілях належить при бронхіті, трахеїті, бронхіальній астмі, захворюваннях шкіри, трофічних виразках і кісткових недугах, таких як удари, переломи, туберкульоз.
Прилад легко переноситися з кімнати в кімнату, надаючи можливість повного очищення житлових приміщень.
Компанія " Праймедіа " заснована в 2010 році і офіційно представляє торгові марки медтехніки ДП « Новатор » м Хмельницький, ТОВ « Сонечко » м Нижній-Новгород, ТОВ « Aircomfort » Італія. За 6 років роботи клієнтами компанії стали понад 1000 підприємств і організацій на території України.
 
 
Тубус-кварц " УФІТ-СМ СОНЕЧКО ЮНІ " багатофункціональний завдяки 4 насадок-тубус, які дозволяють проводити процедури в порожнинах різних розмірів і форм. Залежно від локалізації застосування, насадки мають діаметр 5 мм і 15 мм, регульований кут нахилу 45 ° С і 60 ° С, дозволяючи комфортно провести сеанс лікування. Застосовують при захворюванні органів слуху - отиті, органів нюху - гаймориті, риніті, запаленні потових залоз - гидрадените.
Передня частина панелі - знімна, що дозволяє якісно продезінфікувати побутові поверхні і повітря в житло. Для ретельного очищення в важкодоступних місцях кут нахилу кварцової лампи можна змінити і зафіксувати.
Таким чином, Тубус-кварц " УФІТ-СМ СОНЕЧКО ЮНІ " підходить і для загального дезінфікування приміщення, і для локальної дії дорослим і маленьким користувачам.
Державне підприємство " Новатор " - Виробник з піввікової історією. Його фахівці розробляють і виробляють апарати низькочастотної магнітотерапії, прилади для протезування зубів, лікування простати і статевої функції у чоловіків, стаціонарні машини місцевої дарсонвалізації та інші.
 
 
Синій ручної кварцеватель KVARTSIKO, або рефлектор Мініна, унікальний інфрачервоний випромінювач. Його конструкція дозволяє пацієнтові самостійно проводити маніпуляції, завдяки вазі в 460 грам рефлектор легко утримувати в руці, а інфрачервоне випромінювання нагріває потрібні ділянки тіла і активізує процеси оздоровлення всередині них.
За формою апарат нагадує плафон звичайного настільного світильника з гнучкою ручкою довжиною 16 см. Невеликі габарити розроблені з метою не зачіпати здорові ділянки тіла людини, а впливати тільки на проблемні зони. Тому прилад має широкий спектр застосування:
- Простудні захворювання пасивної форми протікання, застій мокротиння в організмі, сухий кашель, запальні процеси в легенях, гайморити, ларингіти, тонзиліти.
- Травми, переломи, вивихи, сильні удари, розтягнення м'язів, довго не проходять набряки і болі після травм;
- Хвороби шкірних покривів, нариви, гнійні рани, фурункули, різні виразки;
- Допомагає при загальної втоми, сонливості, млявості, депресивному стані, неврозах, неврастенії.
 


Коментарі до статті
Плюсую до Бактосфери, відмінна якість за прийнятною ціною


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібна кварцова лампа ?
Для чого потрібна кварцова лампа ?
Бактерицидну випромінювання - це ефективний засіб для придушення життєдіяльності патологічних мікроорганізмів різної природи , яка дозволена до застосування санітарно - епідеміологічними стандартами . Використовується в лікувально - профілактичних установах , в офісних умовах і вдома .
05.09.2016
Детальніше
Види кварцових ламп
Види кварцових ламп
Кварцові і ультрафіолетові бактерицидні лампи - ртутні газорозрядні пристрої , призначені для виробництва УФ - променів певної довжини .
29.08.2016
Детальніше
Розгорнути