ТОП - 3 виробників сольових ламп

Дата публикации: 23.08.2016
Дата обновления: 04.04.2023
Содержание:
Природні іонізатори – сольові лампи, настільки популярні сьогодні, як і будь-які товари, конкурують між собою, тому покупцеві непросто вибрати. Основні виробники даної продукції, представлені в магазинах України: Артемсіль, Соляна і Сіль (Пакистан). Кожен з них намагається, щоб це була не сольова лампа звичайна, а маленький витвір мистецтва. Для них придумують химерні форми. Усередині соляного кристала розташована лампочка або свічка, яка нагріває світильник. В результаті виділяються аероіони - негативно заряджені іони і вдихаємо повітря стає чистим і цілющим. Поліпшується сон, організм отримує захист від мікробів і шкідливого електромагнітного впливу техніки. Щоб купити якісний товар, віддайте перевагу перевіреним виробникам, які довели, що їхня продукція заслуговує довіри.
Першим в рейтингу сольових ламп стоять товари Артемсіль. Кожен світильник виробника ДП Артемсіль Україна – оригінальний витвір умілих майстрів. Сольова лампа кольорова у вигляді шишки, місяці, черепахи, будиночка або гриба створять сприятливий клімат і будуть красиво виглядати в інтер'єрі. Екологічно чиста сіль, яка використовується в розсійнику світильника, пролежала під землею понад 250 млн. Років. У ній містяться мікроелементи такі необхідні для нормальної життєдіяльності організму людини. Хлорид натрію (NaCl) міститься в межах (97,5-98,7)% плюс 1-2% інших корисних елементів (Ca, Mg, K).  
Друге місце рейтингу отримали сольові лампи Соляна. Українська Торгова марка з виробничим процесом повного циклу, розташована в Києві. Натуральну кам'яна сіль, яка використовується для виготовлення світильників, добувають на СОЛЕДАРСЬКИЙ руднику. Зміст NaCl в ній більше 98%. Хімічний склад цієї солі визнаний одним з найбільш чистих в світі. Сольові лампи отримали в Україні всі необхідні сертифікати, можуть реалізовуватися в торговельних точках і аптечних мережах. На товари є санітарно-гігієнічний висновок МОЗ України. Продукцію Соляна цінують покупці за високу якість і незвичайний дизайн. Сольова лампа дитяча в формі забавного кролика, романтичне кольорове серце або інший оригінальний світильник, виготовлений руками умільців, стане помічником у будинку і гідним подарунком.
Третє місце в рейтингу належить « Гімалайським » сольовим лампам з Пакистану. Кристали солі, здобуті в цих родовищах, лежали в надрах понад 300 мільйонів років. Ця сіль багата мікроелементами - йодом, магнієм, йодом, марганцем і ін. Сольові світильники з пакистанської солі червонуватого відтінку, що пояснюється тим, що в солі містяться домішки (металів, в тому числі), вони і дають такий колір. Співвідношення домішок становить близько 20%, що дає можливість механічно обробляти шматок солі і виробляти різьблення, створюючи різні форми сольових ламп.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібна соляна лампа ?
Для чого потрібна соляна лампа ?
Лампа соляна - це природний світильник з цільної брили солі , який прогрівається за допомогою електричної лампочки і випускає в навколишнє атмосферу негативно заряджені іони .
23.08.2016
Детальніше
Соляна лампа : протипоказання
Соляна лампа : протипоказання
Протипоказань для використання сольових світильників не виявлено , тому її можна використовувати для дітей і дорослих будь-якого віку .
23.08.2016
Детальніше
П'ять показань для покупки соляної лампи
П'ять показань для покупки соляної лампи
Чарівним чином змінити атмосферу в будинку, надати профілактично-лікувальний ефект для організму, зняти нервову напругу і забезпечити умиротворення допоможуть соляні лампи.
15.12.2016
Детальніше
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Щоб соляна лампа надавала необхідне терапевтичну дію, її треба правильно вибрати.
26.01.2018
Детальніше
Розгорнути