Як користуватися соляної лампою ?

Дата публикации: 23.08.2016
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:
Про таке дивовижному приладі, які ще назвали природним іонізатором повітря – сольовий лампі, чув багато хто. Це цікавий світильник, плафон якого створений з незвичайного матеріалу - кристалічної солі. Лампочки (свічки) всередині плафона нагрівають сіль, яка виділяє негативні іони. Очистити повітря, боротися з пилом, шерстю тварин, і навіть електронним випромінюванням – все це зможе сольова лампа. Користувачі порівнюють відчуття при використанні світильника з перебуванням в горах або поблизу моря, коли можна дихати « на повні груди ».  

Де поставити сольову лампу?

Солевая лампа - як використовувати? Це питання виникає у кожного, хто вперше набуває виріб. Вона підходить для різних приміщень, єдина умова – відсутність високої вологості, оскільки сіль швидко вбирає її. Для цього, звичайно, підходить квартира, офіс, бар та ін. Переважно поставити лампу в місцях найбільшого скупчення пилу і забруднень: на кухні, в спальні, в кімнаті, в якій частіше використовуються електроприлади, на робочому столі. Залишайте її включеної довше, так утворюється більше негативних іонів. Оскільки лампи малопотужні, їх часто використовують в якості нічника, що дає м'який, нераздражающіе очей, світло.

Коли рекомендується використовувати сольову лампу?

Даний прилад з категорії домашня медтехніка підходить для тих, кого турбує пневмонія, астма, бронхіт курця і хронічний бронхіт. Допоможе вона і в боротьбі з дратівливістю, астенією, алергією, людям які страждають на депресію і безсонням. Виріб використовують на підприємствах (в хімічних лабораторіях) і високим рівнем запилення. У житлових приміщеннях, де від вологості на стінах виникає цвіль, світильник також здатний допомогти. Медики рекомендують обзавестися цим предметом декору всім жителям мегаполісів, з насиченою інфраструктурою, де розвинені виробничі потужності.
 

Ключові питання, що хвилюють покупців

 
1. Чим корисний сольовий світильник? У парах солі, що виділяються при нагріванні пристрої, містяться мікроелементи. Їх вдихання покращує стан організму.  
2. Виділяє чи лампа небезпечні для здоров'я речовини? Сіль з екологічно чистих районів, тому не містить шкідливих речовин. Як довели дослідження, такі природні іонізатори, користуються популярністю більш 15-20 років в різних країнах, при цьому не було випадку негативного впливу і алергічних реакцій.
3. Какай термін служби? Оскільки це кристал, який пролежав під землею мільйони років, то і в будинку він не втратить своїх властивостей - термін служби необмежений. Достатньо раз на 7-10 років – замінити патрон, електрокабель і міняти лампочки всередині приладу (15 Вт)
4. Допустима тривалість безперервної роботи? За рахунок м'якої іонізації час роботи не обмежена.
5. Чи підходить прилад для вологих приміщень? Надмірна вологість призводить до розтріскування або утворення білих відкладень, тому в таких приміщеннях її не застосовують.  
 
Як вибрати і доглядати за сольовий лампою?
 
Покупець може вибрати, як просту модель - скеля, так і лампи, самої вигадливої форми. Тип не відбивається на ефективності приладу. Важливо лише правильно підібрати розмір - в залежності від площі кімнати. Стандартні моделі вагою 3 кг підходять для приміщення до 12 кв.м. Для більшої площі рекомендуються світильник 5 кг і більше, або розмістити по кімнаті кілька невеликих пристроїв. Звертайте увагу на довжину шнура, кріплення світильника до основи, чи є тріщини. Догляд за лампою не завдасть проблем, досить періодично очищати її від пилу м'якою ганчіркою або пилососом.
 


Коментарі до статті
Доброго дня, скажіть, будь ласка, а як домашні тварини переноситимуть аромати цих ламп?
Олеся, добрий день. Якщо Ви дотримуватиметеся елементарних правил при сеансах ароматерапії шкоди для домашніх тварин не буде ніякої. Навпаки, для профілактики бліх та кліщів у своєї тварини Ви можете крапнути 1 краплю олії лаванди або розмарину в лампу.


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібна соляна лампа ?
Для чого потрібна соляна лампа ?
Лампа соляна - це природний світильник з цільної брили солі , який прогрівається за допомогою електричної лампочки і випускає в навколишнє атмосферу негативно заряджені іони .
23.08.2016
Детальніше
Соляна лампа : протипоказання
Соляна лампа : протипоказання
Протипоказань для використання сольових світильників не виявлено , тому її можна використовувати для дітей і дорослих будь-якого віку .
23.08.2016
Детальніше
П'ять показань для покупки соляної лампи
П'ять показань для покупки соляної лампи
Чарівним чином змінити атмосферу в будинку, надати профілактично-лікувальний ефект для організму, зняти нервову напругу і забезпечити умиротворення допоможуть соляні лампи.
15.12.2016
Детальніше
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Щоб соляна лампа надавала необхідне терапевтичну дію, її треба правильно вибрати.
26.01.2018
Детальніше
Розгорнути