Де купити сольову лампу

Дата публикации: 23.08.2016
Дата обновления: 06.04.2023
Содержание:
Соляна лампа – це світильник з натуральної, цільної брили Галіт (кам'яної солі), для нагрівання якої використовується теплота електричної лампочки, розташованої в поглибленні на нижній площині соляного кристала. Підключається до електричної мережі за допомогою мережного шнура.
 
При нагріванні соляної кристал, випускає в навколишнє атмосферу негативно заряджені іони, що зв'язуються з позитивними іонами, що знижують їх зміст в повітрі, покращуючи, таким чином, мікроклімат в приміщенні.
 
В результаті роботи соляної лампи, підвищується опірність організму вірусним і простудним захворюванням, поліпшується якість сну, стабілізується стан нервової системи, припиняються головні болі. Зменшується кількість мікроорганізмів, що викликають захворювання, не розвиваються цвілеві грибки – відбувається природна стерилізація повітря.
 

На що звернути увагу при покупці соляної лампи

 
Соляна лампа відноситься до категорії домашня медтехніка і рекомендується для використання в будь-якому будинку для підтримки здоров'я членів сім'ї та створення сприятливого мікроклімату.
 
При покупці світильника не слід забувати про площі, де буде проводитися іонізація. Залежно від розміру кімнат, визначається вага соляної брили, який може коливатися від 1 до 20 кг. Найпопулярніший вага лампи для домашнього користування від 3 до 5 кг, який використовується для якісної іонізації в кімнаті з площею до 20 м ².
 
Ще одна якість, за яким вибирають світильник, це колір соляного кристала. Колірна гамма дуже широка – від прозорого до чорно-бурого. Відтінок слід вибирати з урахуванням очікуваного ефекту:
 
-         Жовтий - активізує інтелектуальну діяльність;
-         Білий - сприяє самоочищенню організму;
-         Помаранчевий сприяє зняттю стресу;
-         Коричневий - покращує загальний стан організму;
-         Рожевий - підсилює емоційність людини;
-         Червоний - покращує роботу серцевого і кровоносної системи.
 

Торгові точки, де можна придбати соляної світильник

 
В Україні купити сольову лампу не становить труднощів. Численні роздрібні магазини і інтернет-сайти пропонують широкий асортимент соляних ламп від різних виробників.
Ціни у різних постачальників відрізняються. Це залежить від місця добування, ціноутворення, наявності знижки, дисконтної картки, проведених акцій.
 

Точки роздрібної торгівлі соляними світильниками

 
·         Аптеки;
·         Роздрібні магазини « Ваше здоров'я »;
·         Інтернет-магазини;
·         Роздрібні магазини електро- і світлотехніки.
 
Кожен покупець має можливість вибрати зручний спосіб придбання. Для деяких споживачів – це інтернет-магазин, деякі вважають за краще, перш ніж придбати товар, потримати його в руках, подивитися на роботу і отримати консультацію фахівця. Кожен з цих способів придбання має свої переваги і недоліки.
 
Придбання соляного світильника в аптеці
 
Придбана в аптеці лампа соляна (сольова) задовольнить попит споживача, який з недовірою ставиться до товарів з інтернет-магазинів. Лампи, які реалізуються в аптеках, мають сертифікат якості, висновок санітарно-епідеміологічної експертизи. Крім того, тут покупця обслужить фармацевт, який дасть професійну консультацію по експлуатації світильника. Однак не всі аптеки реалізують подібні товари. В основному це аптеки формату самообслуговування. У традиційній аптеці, найчастіше для придбання лампи, треба зробити попереднє замовлення.
Аптеки, на відміну від інтернет-магазинів, які не здійснюють доставку товару за адресою. Покупцеві доведеться йти в аптеку самому, щоб викупити замовлений товар.
 
Соляна лампа в інтернет-магазині
 
Переваги цього способу покупки очевидні. Він зручний для жителів віддалених районів. Однак слід обережно ставитися до вибору інтернет-магазину. Без побоювання можна користуватися послугами великих магазинів, які мають реальні   роздрібні точки і дорожать своєю репутацією. При покупці в таких магазинах, сумнівів в якості товару виникати не повинно. Не варто турбуватися про швидкість та якість доставки.
Недолік цього способу покупки - неможливість перевірити якість і справність приладу. Щоб бути впевненим, що купується прилад відповідає вимогам, можна познайомитися з ним в найближчому роздрібному магазині.   Якщо такого магазину поблизу немає, можна почитати відгуки про товар на численних сайтах користувачів.
Ціна в інтернет-магазинах нижче, ніж в роздрібних точках, що пов'язано з тим, що орендної плати за приміщення немає, так як подібні магазини - посередники між споживачем і виробником, що відповідає за зберігання і відвантаження товару.
 
Придбання лампи в спеціалізованих магазинах « Медмагазін »
 
У таких магазинах асортимент світильників буде ширше, ніж в аптеці, бо вони спеціалізуються на реалізації товарів медичного призначення.
Тут є лампи на будь-який вибір – по масі, формою і кольором, моделі з регулятором інтенсивності світла, які стануть в нагоді для дитячої кімнати.
Покупцеві нададуть повну інформацію про товар, покажуть, як ним користуватися. Всі товари забезпечені необхідними паспортами та сертифікатами якості.
Професійні консультанти нададуть на вибір дві-три моделі і розкажуть про переваги кожної з них.
Великі магазини « Медмагазіна » мають свої інтернет-відділення, які забезпечать доставку товару у віддалені точки в стислі терміни і з гарантією збереження якості товару.
 
 
Купівля світильника в магазині електротоварів
 
У такому магазині соляні лампи продаються рідше, ніж в перших трьох описаних точках продажів. У магазині покупцеві нададуть повну інформацію про електротехнічної свічника. Інформація про лікувальні властивості і особливості світильника буде мінімальною. Це пов'язано з тим, що співробітники магазинів мають технічну освіту і не знайомі з медичними особливостями Галіт.
Купувати такий товар в магазині електротоварів може той, хто знайомий з властивостями світильника і знає, для чого він застосовується.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібна соляна лампа ?
Для чого потрібна соляна лампа ?
Лампа соляна - це природний світильник з цільної брили солі , який прогрівається за допомогою електричної лампочки і випускає в навколишнє атмосферу негативно заряджені іони .
23.08.2016
Детальніше
Соляна лампа : протипоказання
Соляна лампа : протипоказання
Протипоказань для використання сольових світильників не виявлено , тому її можна використовувати для дітей і дорослих будь-якого віку .
23.08.2016
Детальніше
П'ять показань для покупки соляної лампи
П'ять показань для покупки соляної лампи
Чарівним чином змінити атмосферу в будинку, надати профілактично-лікувальний ефект для організму, зняти нервову напругу і забезпечити умиротворення допоможуть соляні лампи.
15.12.2016
Детальніше
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Щоб соляна лампа надавала необхідне терапевтичну дію, її треба правильно вибрати.
26.01.2018
Детальніше
Розгорнути