USB сольові лампи

Дата публикации: 23.08.2016
Дата обновления: 06.04.2023
Содержание:
Соляна лампа USB - прилад освітлювальний, виготовлений зі шматка солі. Масив мінералу ретельно обробляється, в результаті стає корисним, набуває стиль, красу, чарівність, інші переваги.

Детальна інформація про вироби

Прилади освітлювальні цього типу набувають для декоративної функції, і з метою мінімізувати небезпечний вплив всілякої техніки. Нею зараз буквально " напхані " кабінети, офіси, будинки житлові, квартири. З таким завданням описувані девайси справляються на 100%!  
 
Крім мінімізації шкоди, дивовижні пристрої вміють багато іншого. Вони економічні (в плані витрат електроенергії), практичні, довговічні. При правильному застосуванні прилади вміють навіть зцілювати недуги. Придбати їх можна за розумну ціну, за допомогою « просунутих » інтернет-каталогів,   доставляють вироби куди завгодно.
 
Площа дії цього девайса, солоного на смак, залежить від розміру кристала, приміщення, де він стоїть, потужності, вологості кімнати, умов застосування. Середній радіус дії гаджета – три метри, показник цей може змінюватися.

Як працює сольова лампа?

Головний секрет користі приладів освітлювальних солоних полягає в умінні виділяти в повітря негативні іони. Виділяються іони під впливом температури. Іони роблять благотворний, що зцілює вплив на людський організм. Вони відомим своїм тонізуючим і активізує дію.
 
Шматки мінералу, з яких створюються пристрої, видобуваються в екологічно безпечних місцях. Відмінність USB приладу від інших моделей полягає в тому, що для роботи не потрібна мережа. Застосовуючи надійний порт, лампу можна підключити до стаціонарного комп'ютера або ноутбука, будь-якого іншого девайсу, оснащеному USB-роз'ємом.  
 
Що стосується застосування світильника, тримати його в активному стані можна без побоювань постійно. Фахівці рекомендують перші кілька днів включати його на пару годин, потім – на три-чотири. Через два тижні допустимо постійно тримати соляної девайс включеним.
 

Детально про властивості, цілющих « уміннях »

 
За допомогою освітлювального елементу в соляному кристалі можна:
  • Знешкодити, усунути з приміщення небезпечні мікроорганізми, бактерії хвороботворного типу;
  • підвищити якість повітря, зробити його чистішим, цілющі, приємніше;
  • усунути сумнівні аромати з кімнати;
  • звести нанівець небезпечний вплив комп'ютерної та орг техніки, всіляких побутових приладів;
  • привести в порядок вологість кімнати;
  • прикрасити інтер'єр стильним, красивим, незвичайним предметом.
 
Головне достоїнство солоного пристрої (USB виду і традиційного) в тому, що до нього не можна застосовувати такий термін, як " термін служби ". Цілющі " таланти " не втрачають згодом своєю інтенсивністю, благотворний ефект триває десятки років!  
USB лампи працюють, як профілактика недуг, як додаткова терапія, при лікуванні від хвороб. Такий пристрій корисно при недугах легких, шляхів дихальних, астмі бронхіальної, алергічних нападах, розладах нервової системи, дратівливості, втоми хронічного типу. Лампа допоможе всім, хто страждає від безсонних ночей і головних болів, проблем з судинами.  
 
Вплив негативних іонів, які виділяє девайс, допомагає впоратися із занепадом сил, зниженим тонусом, іноді – навіть з депресією.  
 
Про кольорово терапії соляними світильниками
 
Кристал солі підсвічується сучасними світлодіодами. Вони бувають різнокольоровими, забезпечують пристроїв конкретні додаткові функції. Кристали, пофарбовані в різні кольори, надають додатковий вплив на людей, в плані іонізації атмосфери, і психологічний. Ніжно-зелене світло заспокоює, червоний дарує енергію, помаранчевий робить людину енергійним, білий гармонізує, фіолетовий пробуджує креативність, творче натхнення.
 
Про експлуатації, обслуговуванні
 
Щоб отримати користь від пристрою, слід, експлуатуючи його, враховувати важливі моменти. Дотримуючись конкретні правила, можна продовжити лампі " життя " і зробити її дієвіше.  
 
Ось п'ять особливостей:
 
1. Прилад складається з елемента освітлювального і кристала, тому боїться рідини, підвищеної вологості приміщення. Поблизу можна розміщувати навіть маленький акваріум або фонтанчик.  
 
2. У вікна, у ванній, на кухні застосовувати USB лампу не потрібно, адже вона вбирає вологу, і руйнується через це.  
 
3. Якщо кристал наситився вологою, але помірно, помилка легко усунути, включивши прилад - за пару годин роботи він підсохне.
 
4. Даний девайс потрібно зробити недоступним для діток, домашніх тварин, які проживають в будинку.  
 
Солевая лампа – дивовижне пристрій, однак не варто забувати, що воно не здатне лікувати серйозні захворювання, зате може гармонійно доповнювати проведену терапію, робити її максимально ефективною.  


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібна соляна лампа ?
Для чого потрібна соляна лампа ?
Лампа соляна - це природний світильник з цільної брили солі , який прогрівається за допомогою електричної лампочки і випускає в навколишнє атмосферу негативно заряджені іони .
23.08.2016
Детальніше
Соляна лампа : протипоказання
Соляна лампа : протипоказання
Протипоказань для використання сольових світильників не виявлено , тому її можна використовувати для дітей і дорослих будь-якого віку .
23.08.2016
Детальніше
П'ять показань для покупки соляної лампи
П'ять показань для покупки соляної лампи
Чарівним чином змінити атмосферу в будинку, надати профілактично-лікувальний ефект для організму, зняти нервову напругу і забезпечити умиротворення допоможуть соляні лампи.
15.12.2016
Детальніше
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Щоб соляна лампа надавала необхідне терапевтичну дію, її треба правильно вибрати.
26.01.2018
Детальніше
Розгорнути