Що таке сольові лампи ?

Дата публикации: 08.08.2016
Дата обновления: 02.04.2023
Содержание:
Безпечний метод профілактики, лікування захворювань дихальної, нервової системи – застосування приладу з категорії домашня медтехніка , званий сольовий лампою. Вона благотворно впливає на імунітет організму і, в залежності від типу конструкції, має всередині кристалічної брили лампу. Нагріваючись, прилад виділяє корисні негативно заряджені іони. Під їх впливом руйнується білкова структура мікробних тілець – відбувається знезараження. Вартість на такі товари, в залежності від моделі в Україні 80-1000 грн.

Сольові світильники – показання та протипоказання?

Сольова лампа – що це? Є чимало позитивних відгуків, коли її використання виявилося ефективним при лікуванні риніту, бронхіту, допомагаючи прискорити і полегшити одужання. Лікарі також рекомендують застосовувати для дітей, часто страждають ГРВІ. Сольова лампа безконтактно, м'яко впливає, не доставляючи дискомфорт малюкові, заспокоюючи і покращуючи сон. Вона не має протипоказань за віком, на відміну від інших лікувальних препаратів. Єдине, не слід без консультації з лікарем використовувати прилад при ішемії і порушення центральної нервової системи. Крім основного лікувального призначення вона очищає повітря в приміщенні від неприємних запахів, таких як сигаретний дим. Тому сольові світильники знайшли застосування в громадських місцях – барах, офісах та ін.

Сольові лампи - принцип роботи

Винахідників на думку створення такого дива техніки наштовхнули спостереження, що буваючи на море, дихаючи солоним повітрям, люди з легеневими захворюваннями відчувають полегшення – знімається напад астми. Лампа всередині соляного плафона створює м'яке освітлення, безпечне для очей. Завдяки теплу від лампочки випаровується сіль, відбувається виділення іонів, повітря очищається, стаючи цілющим. Будова кристала знижує вплив електромагнітного випромінювання, що важливо, в приміщеннях, де працює достатня кількість техніки.
 

Критерії вибору сольовий лампи

 
При покупці пристрою, звертайте увагу на наступні критерії:
• Розмір – для приміщення 10-15 м ² досить лампи 2-3 кг, для 15-20 м ² вага краще вибрати 3 5 кг. Для площі більше – купуйте важке пристрій або кілька легших ламп;
• Якість кристала солі – не припустимі великі відколи (природні тріщини не береться до уваги), так як у міру використання виріб потріскається;  
• Стійкість конструкції, в іншому випадку вона впаде.
 
Як користуватися і доглядати за сольовий лампою
 
Перебуваючи в приміщенні, де включена сольова лампа , ви вже отримаєте оздоровчий ефект, тому ніяких особливих правил використання немає. Від вас буде потрібно міняти періодично лампочки і ніякого іншого особливого догляду. Від пилу протирайте мінерал ганчірочкою. Кристали не слід ставити у вологому приміщенні, так як кристал сприйнятливий до вологи. Якщо сіль увібрала багато вологи – протріть, висушіть, при сильному нальоті обробіть поверхню напилком.  
Купити сольову лампу можна в спеціалізованих магазинах або замовити через інтернет в міста України.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібна соляна лампа ?
Для чого потрібна соляна лампа ?
Лампа соляна - це природний світильник з цільної брили солі , який прогрівається за допомогою електричної лампочки і випускає в навколишнє атмосферу негативно заряджені іони .
23.08.2016
Детальніше
Соляна лампа : протипоказання
Соляна лампа : протипоказання
Протипоказань для використання сольових світильників не виявлено , тому її можна використовувати для дітей і дорослих будь-якого віку .
23.08.2016
Детальніше
П'ять показань для покупки соляної лампи
П'ять показань для покупки соляної лампи
Чарівним чином змінити атмосферу в будинку, надати профілактично-лікувальний ефект для організму, зняти нервову напругу і забезпечити умиротворення допоможуть соляні лампи.
15.12.2016
Детальніше
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Як вибрати соляні світильники для затишку та здоров'я
Щоб соляна лампа надавала необхідне терапевтичну дію, її треба правильно вибрати.
26.01.2018
Детальніше
Розгорнути