ТОП - 3 виробників пульсометрів

Дата публикации: 25.07.2016
Дата обновления: 04.04.2023
Содержание:
Контролювати пульс потрібно не тільки спортсменам, а й людям з проблемами з боку серця і судинної системи, для цих цілей застосовують пульсометр. Він відстежує частоту серцевих скорочень в реальному часі і запам'ятовує показання для подальшого використання. Можлива передача даних на смартфон, ПК і інші пристрої. Інформація обробляється за допомогою спеціальних програм, це допомагає бачити прогрес і ефективність тренувань. Не довіряйте внутрішнім відчуттям, оскільки організм не завжди сигналізує, що пульс виходить за межі норми. Низький пульс під час тренування свідчить, що вона не принесе бажаних результатів. Завдяки пульсометр ви побачите, в якій зоні тренуєтеся – безпечної (розминка), жироспалювання (фітнесу), аеробного, анаеробної або максимального навантаження.

Пульсометр, якої фірми вибрати?

Сьогодні на ринку пропонуються пульсометри різних брендів, що відрізняються типом конструкцій, кріпленням датчика і способом передачі інформації. Щоб не загубитися в такому достатку, виділили параметри, за якими склали рейтинг виробників пульсометрів. Основні критерії:  
- Точність отриманих даних;
- Зручність застосування;
- Функціональність;
- Співвідношення ціна / якість;
- Надійність і довговічність;
- Сервісне обслуговування.
Виходячи з даних характеристик, кращі відгуки у виробників: Beurer, Sigma і MiO.

 

Beurer – німецька якість і розумна ціна

 
Німецька компанія Beurer в п'ятий раз отримала премію Plus X Award в категорії « Найбільш інноваційний бренд » на думку незалежного журі. Нагороду виборов пульсометр Beurer (датчик активності) AS 80 - визнаний « Кращим продуктом 2015/2016 ». Прилади даного бренду мають масу необхідних і корисних функцій. Сучасні моделі синхронізуються зі смартфоном і ПК. Завдяки цьому відслідковується динаміка тренувань за допомогою програмного забезпечення HealthManager. Датчики активності допомагають користувачеві ставити щоденний тренувальний план по навантаженнях і контролювати досягнення. Широкі функціональні можливості допомагають отримувати дані про пройденої дистанції, кроках, витрачені калорії. Деякі моделі навіть уві сні реєструє рухову активність і запам'ятовують дані за 30 днів.
 

Sigma – стильні і недорогі німецькі пульсометри

 
Моделі Sigma завоювали популярність завдяки розумній вартості і високій якості, яка відповідає європейським стандартам. Всі моделі перед продажем випробовуються в різних умовах, оскільки виробникові важливо гарантувати надійну роботу пристроїв. Продукція Sigma втілила в собі інноваційний дизайн, сучасні технології і точність технічного проектування. Широкий асортимент моделей дозволяє покупцеві вибрати товар, виходячи зі свого бюджету. Недорогі монітори серцевого ритму допомагають спостерігати, як серце реагує на інтенсивність навантаження і вибрати потрібний режим тренувань. Вони оснащені годинами і секундоміром. Дорогі просунуті пульсометри Sigma показують максимальну, середню та поточну ЧСС, автоматично розраховують зони інтенсивності. Прилади подають сигнали при виході з пульсової зони. Вони визначають витрату калорій, запам'ятовують в середньому 260 годин тренувань, кола і кращий результат кола.
 
MiO – чудова якість і максимум функцій
 
Пульсометри MiO , незважаючи на високу вартість, одні з найбільш затребуваних у професійних спортсменів. Це пояснюється тим, що вимір ЧСС здійснюється електронно-оптичним сенсором. Прилад MiO Alpha – став першим, який не має світових аналогів, монітором серцевого ритму, які працюють без окремих датчиків (що кріпляться на грудях, пальці, вусі) і пальцевого сенсора. MiO Alpha отримав на міжнародній виставці в Німеччині ISPO звання " Товар 2013 року ". За допомогою пульсометрів MiO індивідуально налаштовуються пульсові зони, будуються графіки, вибирається інтенсивність тренувань для досягнення максимальної ефективності занять. Пульсометри за допомогою Bluetooth підключаються до фітнес-додатків і відбувається двостороння передача інформації - від приладу в додаток і назад. Передача даних про темп занять, пройдену відстань, витраті калорій і інші параметри допомагають аналізувати, як пройшло тренування, бачити прогрес, GPS-треки і т.д. Значення пульсу зберігаються в пам'яті кілька діб і можуть передатися на смартфон, щоб показати лікарю або тренеру. Є можливість бачити показання, отримані за час тренування - середній пульс, тривалість тренування у встановленій пульсової зоні. Функція відстеження активності підраховує кроки, дистанцію, витрата калорій і контролює виконання завдань на день. Таким чином, пульсометри MiO повністю виправдовують свою вартість.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Як вибрати пульсометр для бігу?
Як вибрати пульсометр для бігу?
Завдяки функціональним можливостям пульсометрів, користувач дізнається не тільки частоту серцевих скорочень, а й іншу корисну інформацію про стан організму і свої досягнення.
15.12.2016
Детальніше
Як вибрати пульсометр ?
Як вибрати пульсометр ?
Пульсомірів називають пристрій, що вимірює і відстежує частоту серцевих скорочень ( пульс ) під час тренувань .
22.07.2016
Детальніше
ТОП - 5 моделей пульсометрів
ТОП - 5 моделей пульсометрів
Основні критерії , за якими користувачі і експерти виділили ТОП кращих моделей : точність , зручність , співвідношення ціна / якість , надійність , довговічність , сервісне обслуговування .
22.07.2016
Детальніше
Для чого потрібен пульсометр ?
Для чого потрібен пульсометр ?
Виміряти частоту серцебиття , відстежувати його в реальному часі , записати дані для подальшого використання , допоможе пульсометр .
22.07.2016
Детальніше
Розгорнути