Де купити пульсометр ?

Дата публикации: 25.07.2016
Дата обновления: 05.04.2023
Содержание:
Пульсометр – незамінний помічник для професійних спортсменів і любителів. З його допомогою вимірюється частота серцевих скорочень, запам'ятовуються, обробляються дані для подальшого використання з метою оптимального підбору режиму тренувань. Пульсометри виглядають, як годинник, але з додатковими функціями – лічильник калорій, GPS – датчик і ін.  

Прилади діляться за типом кріплення датчика, що зчитує пульс:

- Датчик вбудований в браслет;
- Нагрудний датчик, кріпиться ременем під грудьми;  
- Датчик чіпляється на мочку вуха, як кліпса;
- Датчик надівається на вказівний палець.
 
Не варто недооцінювати значення пульсометрів для домашнього застосування. Рекомендують носити людям з серцево-судинними захворюваннями, щоб спостерігати за зміною серцевого ритму. Це допоможе уникнути перевантаження і перевтоми.

Місце для покупки

В Україні купити пульсометр пропонують різні компанії-постачальники. Ціни в них, іноді, істотно різняться. Крім розкиду цін, покупка в кожній конкретній торговій точці має свої плюси і мінуси. Продавці, з метою залучення покупців, проводять святкові подарункові акції, пропонують дисконтні карти, час від часу роблять знижки.  
 

Основні місця роздрібного продажу пульсометрів:

  • аптеки;
  • магазини спорттоварів;  
  • інтернет-магазини;  
  • великі магазини медтехніки.
Для покупця є основні критерії, які важливі при покупці. Крім ціни, це гарантія, зручність доставки (якщо це потрібно), якість обслуговування, консультація та ін.
 
Придбання пульсометрів в аптеках
 
На перший погляд, простіше купити пристрій в найближчій аптеці. По-перше, такий торговій точці можна довіряти – на товари є сертифікати якості і видається гарантія. У містах аптеки знаходяться на кожному розі, значить не треба витрачати час на дорогу і пошук спеціалізованих магазинів. З іншого боку, як показує практика, вартість пульсометрів, як і іншої техніки, в аптеках вище. Це пояснюється тим, що вони спеціалізуються на фармакології. На техніку рідко, коли роблять знижки або акції. Перевага полягає в тому, що можна перевірити на місці працездатність приладу, однак навряд чи фармацевт розбирається в особливостях даної техніки і надасть вам професійну консультацію по експлуатації. Далеко не з усіх аптек доставляють товар, тому ті, хто живе у віддалених районах, не отримає прилад додому.
 
Пульсометри в спортивних магазинах
 
Перевага покупки в тому, що більшість великих магазинів спорттоварів безпосередньо співпрацюють з виробниками, тому можна розраховувати на хорошу ціну. Там працюють продавці-консультанти, які, як правило, відмінно розбираються в техніці. Вони детально розкажуть про характеристики кожної моделі і підберуть те, що вам потрібно. Оскільки в таких магазинах нестачі в покупцях не спостерігається, там не часто влаштовують знижкові акції. Ціна не падає нижче встановленої планки, єдине, на що можна розраховувати - карту, куди падають бонуси від кожної покупки. Магазини спорттоварів рідко зустрічаються в селищах, на відміну від аптек, тому залишається робити замовлення через інтернет, де ще доведеться і за доставку платити.
 
Пропозиції від інтернет-магазинів
 
З інтернет-магазинами будьте обережні. Одна справа якщо це сайт великого магазину, з реально існуючими торговими точками в містах. Така компанія дорожить репутацією, намагається швидко обробити замовлення і доставити товар. Але, якщо це сумнівний віртуальний магазин, то бувають затримки з доставкою, якістю товару, поверненням. Згідно із законом ви маєте право повернути товар, але процедура забере час і нерви. Вартість пульсометрів в інтернет-магазинах трохи нижче, оскільки більшість з них не платять гроші за оренду торгової точки, а є посередником. Недолік у тому, що перед покупкою ви не перевірите функціонування приладу і зручність застосування. Часто картинка на сайті не відповідає реальному товару. Якщо неможливо зайти в найближчий магазин, щоб побачити своїми очима прилад, прочитайте відгуки про модель в інтернеті.
 
Перевага покупки в спеціалізованих магазинах медтехніки
 
Оскільки пульсометр можна віднести до категорії домашня медтехніка , логічно, що в цих спеціалізованих магазинах ви знайдете те, що потрібно за прийнятною ціні.  
 
Тут вам запропонують:
 
• Широкий асортимент від різних виробників. Можна вибрати, як дешеву модель, що вимірює лише пульс і показує час, так і просунутий пульсометр з максимальним набором функцій, для різних видів спорту. Дорогий прилад вибере індивідуальну програму тренування, покаже дорогу завдяки GPS – датчику, підрахує кола, калорії, визначить швидкість і ін.
• Допомога професійних консультантів по будь-якому питанню - в спеціалізованих магазинах співробітники досконало знають товар і функціональні особливості кожної моделі. Персонал постійно навчається, проходить спеціалізовані тренінги, де представники виробників розповідають про товари, новинки і всіх нюансах моделей.
• Наявність колл-центрів для отримання консультації не виходячи з дому;  
• Доставка по Україні – кожне велике магазин медтехніки має інтернет-магазин, що зручно для людей, які проживають в районах, де поблизу немає торгових точок. Товар з гарантією доставляється в мінімально стислі терміни.  


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Чим відрізняються пульсометри від пульсоксиметрів ?
Чим відрізняються пульсометри від пульсоксиметрів ?
У чому ж між ними різниця ? В цьому і спробуємо розібратися .
13.11.2014
Детальніше
Пульсометри проти спортивних браслетів
Пульсометри проти спортивних браслетів
Пульсометри - незамінні супутники , як професійних спортсменів , так і прихильників здорового способу життя .
25.07.2016
Детальніше
Як користуватися пульсомірів ?
Як користуватися пульсомірів ?
Пульс - найважливіша характеристика для спортсмена , на підставі якої вибирається оптимальний режим тренувань , навантажень , контролюється стан організму і визначається тривалість перерв . З таким завданням успішно справляється пульсометр .
04.07.2016
Детальніше
Завжди під рукою: як вибрати розумний гаджет для здоров'я
Завжди під рукою: як вибрати розумний гаджет для здоров'я
Підвищуючи фізичні навантаження і щоденну активність, буде незайвим постійно стежити за своїми досягненнями і станом здоров'я.
01.09.2017
Детальніше
Розгорнути