Аксесуари для спортивного харчування

Дата публикации: 06.11.2015
Дата обновления: 31.03.2023
Багато в чому полегшити жити атлетам допомагають аксесуари для спортивного харчування. Вони необхідні для приготування, зберігання і транспортування. Коли приймати препарати, пити протеїнові коктейлі потрібна поза домом, для зручності використовують спеціальні пенали, фляги і контейнери. Дані компактні спортивні аксесуари різняться формою, розміром, кількістю секцій та ін. Для полегшення приготування коктейлів існують спеціальні шейкери, завдяки яким можна приготувати корисну суміш у будь-яких умовах. Спортивні аксесуари герметичні, легкі, компактні і прості у використанні. Їх ціна залежить від виробника, використовуваних матеріалів, кількості камер та обсягу виробів.  
Спортивні фляги
Для води і спеціальних коктейлів виробники розробили спортивні фляги. Як правило, ємності виготовляються з безпечного високоякісного екологічно чистого пластику. Вони прості у догляді – легко чистяться і миються. Виробники ретельно продумують дизайн і покриття, щоб фляга не вислизала їх вологих долонь. Пити з неї одне задоволення, завдяки зручному носика. Рідина не проллється в дорозі, оскільки в ємності є спеціальний клапан. Кожен спортсмен може вибрати для себе флягу необхідного обсягу. В середньому ціна виробу на 750 мл близько 100 грн.  
Пенали для таблеток
Спеціальні пенали зручні для зберігання таблетованих продуктів. Завдяки їм немає необхідності носити в сумці кілька різних баночок, які будуть хаотично розкидані в спортивній сумці. Пенали можуть мати кілька відсіків – зон для спортивних добавок. Навіть якщо пенал трясеться при транспортуванні, вміст не розсипається. Дані бокси дуже легкі – виконані з міцного, безпечного, ударостойкого пластику, тому прослужать досить довго. Вони мають надійне кріплення - фіксатор, який не допускає несвоєчасного відкриття кришки.
Різновиди шейкерів
Зараз такі аксесуари для спортивного харчування вже не сприймаються як примха, а скоріше стали необхідними помічниками спортсменів. Важливо, щоб шейкер був якісний і зручний. Адже погано приготовані гейнери або протеїнові коктейлі гірше засвоюються в організмі і не приносять бажаних результатів. Шейкери зручні для використання в залі, на пробіжці або змаганнях. Вони легкі і герметичні. Для їх виготовлення застосовують метал, силікон або пластик. Вибір обсягу залежить від того, яке харчування ви плануєте використовувати. Для протеїнових коктейлів досить шейкера на 500 мл, якщо ви вживаєте також гейнери, то обсяг ємності повинен бути не менше 600 мл. Склянки мають мірну шкалу. У комплекті є сіточка для розмішування, завдяки якій всі інгредієнти розчиняться без єдиного грудочки.
 
 


Коментарі до статті
Розгорнути