Огляд зволожувачів Air-O- Swiss

Дата публикации: 28.08.2015
Дата обновления: 02.04.2023
Компанія Plaston AG (Швейцарія), що є впевненим лідером на світовому ринку зволожувальні і очисної техніки, випускає свої прилади під двома торговими марками Boneco, а також Air-O-Swiss. Якщо говорити про увлажнителях Air-O-Swiss то широкий спектр моделей та інноваційні технології, застосовувані для управління якістю повітря, дозволяють покупцям вибрати ідеальний прилад, який створить максимально комфортні умови для життя. Крім того виробник особливу увагу приділяє дизайну своєї продукції і, звичайно, основна їхня перевага – це найвища якість. Якщо ви вирішили зупинити свій вибір на увлажнителях Air-O-Swiss, то рекомендуємо ознайомитися з їх типами і найбільш популярними моделями.
Традиційні зволожувачі повітря Air-O-Swiss
Однією з найбільш популярних моделей традиційних зволожувачів є Air-O-Swiss E2441. Дані прилади чудово підходять для застосування в домашніх, а також офісних приміщеннях. Їх рекомендують застосовувати в спальні і дитячій кімнаті. Вони не такі універсальні, як ультразвукові, оскільки виробляють обмежену кількість вологості, а саме не більше 60%, тому не використовуються в зимових садах або оранжереях. Традиційні зволожувачі досить економічні в споживанні електроенергії, вони прості в експлуатації і мають низький рівень шуму, завдяки чому вони не потривожать навіть чуйний сон. Даний тип приладів функціонує за принципом « холодного » випаровування. Для цього в бачок заливається вода, далі вона потрапляє на випарні елементи, а вбудований вентилятор з приміщення приймає сухе повітря і проганяє через випарник - відбувається природне зволоження повітря. Якщо потрібно збільшити продуктивність такого зволожувача, то слід його поставити в місці найкращої циркуляції повітря або поблизу від джерела тепла. При цьому інтенсивність випаровування зросте, повітря не просто насичується водяними парами, а очищається від бруду, зважених мікрочастинок, пилу. Ionic Silver Stick - іонізуючий срібний стрижень дозволяє підтримувати чистоту води в приладі і ефективний у боротьбі з більш ніж 650 різновидами бактерій і вірусів. Що стосується конструкції традиційних зволожувачів, то вона дозволяє завжди   визначити рівень води залишилася в бачку. У традиційних увлажнителях Air-O-Swiss передбачена можливість перемикання на звичайний режим роботи (низький рівень шуму) або нічний (практично безшумна робота).
Ультразвукові зволожувачі повітря Air-O-Swiss
До найбільш поширених ультразвуковим зволожувачів можна віднести Air-O-Swiss U200 / U600 / U650 / U7142 / U7146. Їх активний попит серед споживачів пояснюється сукупністю таких факторів, як особливість принципу роботи, вартість, дизайн і широта застосування. Вони мають низький рівень шуму, витрачають небагато електроенергії, оснащені вбудованим гігростатом, регулюючим рівень вологості. Такі прилади, крім звичайних квартир можуть створювати прекрасний мікроклімат в зимових садах, оранжереях з метою підтримки оптимальної вологості за аналогією з паровими приладами. Їх рекомендується застосовувати в тих приміщеннях, де є старовинні предмети: антикваріат, меблі, музичні інструменти, що вимагають особливого рівня вологості. Окремо хотілося б відзначити зволожувач повітря Air-O-Swiss U7146, що володіє компактними розмірами, що дозволяє його брати його з собою і використовувати в будь-якому місці, де є електромережу.   Для зручності управління прилади оснащені дисплеєм, де відображається поточний рівень вологості. Такі моделі, як Air-O-Swiss U200 і U600 мають механічне управління - обладнані поворотною ручкою, а U650 і U7142 володіють сенсорними кнопками - електронне управління. У таких увлажнителях продуктивність по зволоженню від 400 до 550 г / год. Високоефективний змінний картридж, призначений для декарбонізації води, не дає поширюватися по кімнаті солям, які містяться у водопровідній воді, а також утворитися білому нальоту на предметах інтер'єру. Це відрізняє прилади даної компанії від їхніх конкурентів. Термін служби унікального фільтра-картриджа близько 3 місяців (залежить від жорсткості води, ступеня забрудненості). При відсутності води зволожувачі автоматично відключаються. Вони мають широкий діапазон вологості, а також розпилювач, який направляє пар в будь-яку сторону.  
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Найбільш часті поломки зволожувачів повітря
Найбільш часті поломки зволожувачів повітря
Насправді, електроприлад має складні електронні програми та механізми, що відповідають за безперебійну роботу. Як будь-яка техніка, зволожувачі повітря потребують своєчасному обслуговуванні і правильному поводженні. Але іноді прилади виходять з ладу.
14.03.2017
Детальніше
Плюси і мінуси зволожувачів повітря
Плюси і мінуси зволожувачів повітря
Якість повітря, який ми постійно вдихаємо будинку, щомиті впливає на здоров'я, працездатність, емоційний настрій домочадців і в цілому на атмосферу житла.
12.05.2017
Детальніше
Як часто потрібно включати зволожувач повітря?
Як часто потрібно включати зволожувач повітря?
Самопочуття людини, що знаходиться в закритому приміщенні, безпосередньо залежить від температури повітря і рівня вологості. Вологість повітря в приміщенні безпосередньо впливає на здоров'я і захисні функції організму. Для підтримки нормального мікроклімату в приміщенні слід зберігати вологість в межах норми від 40 до 60%.
24.04.2020
Детальніше
Принцип дії роботи зволожувачів
Принцип дії роботи зволожувачів
Чим відрізняється робота одних зволожувачів від інших ?
02.10.2012
Детальніше
Розгорнути