Огляд зволожувачів Boneco

Дата публикации: 07.08.2015
Дата обновления: 05.04.2023

Зволожувачі повітря сміливо можна віднести до категорії однозначно дуже корисних придбань. Одним з найбільш популярних брендів, які виробляють дані прилади, є Boneco. Ця компанія вже більше 40 років удосконалить та впроваджує нові технології у виробництво даного обладнання. Саме Boneco першою впровадила в зволожувачі унікальний фотокаталітичний фільтр, здатний очистити воду в зволожувачі без утворення нальоту. До одних з найбільш затребуваних моделей ультразвукових зволожувачів відносяться Boneco 7131, Boneco 7135, Boneco 7136 і Boneco s450. Поговоримо про особливості кожного з цих приладів.
Ультразвуковий зволожувач повітря Boneco 7131
Ця модель економічніша з точки зору витрат електричної енергії і має низький рівень шуму при роботі. Крім того вона обладнана вбудованим гигростатом - пристроєм, який підтримує заданий рівень вологості. Зволожувач повітря ультразвуковий Boneco 7131 має механічне управління, оснащений безступінчатим регулятором потужності, також передбачена функція тривалої активності. Для пом'якшення води є AG + картридж змінний, а спеціальне покриття бака BACTERIA FREE гарантує її знезараження. Boneco 7131 має продуктивність —   в годину до 400 гр. рідини, це дозволяє йому при необхідності, легко перевищити в приміщенні рівень природної вологості. Парова завіса, яка створюється роботою цього приладу, для багатьох покупців пріоритетний критерій при виборі моделі, оскільки працює зволожувач створює відчуття, свіжості, немов ви відпочиваєте в тропічному лісі поблизу водоспаду.
Ультразвуковий зволожувач повітря Boneco 7135
Даний прилад має дзеркальний дисплей, сенсорне управління, чудово поєднує в собі зволоження повітря з попереднім нагріванням. Він економічний і працює практично безшумно. Зволожувач має вбудований гигростат, що підтримує заданий рівень вологості. Дзеркальний дисплей показує рівень води і вологості на даний момент. Завдяки змінному AG + картриджа вода пом'якшується і знезаражується, а функція попереднього нагрівання забезпечує гігієнічно чистий пар, а також підвищує ефективність зволоження. Прилад в змозі сам стежити за своєю чистотою – для цього передбачений датчик забруднення. Значно полегшує експлуатацію приладу інформативний РК-дисплей приладу, що відображає режими роботи,     поточну, а також задану вологість. Регулювати вихід « туману » можна від min до max інтенсивності випаровування, а також задавати час роботи приладу (у діапазоні від 1 до 9 годин або безперервно). Також за бажанням можна задати режим - « ультразвук » або « ультразвук + нагрів ». Зволожувач має продуктивність – в годину до 550 гр. рідини.
Ультразвуковий зволожувач повітря Boneco 7136
Модель повітря Boneco 7136 поєднує в собі такі якості, як ефективна технологія зволоження, економну витрату електроенергії і низький рівень шуму. Прилад сконструйований з урахуванням оптимальної функціональності, це робить процес управління простим і максимально зручним. Він має сенсорне управління, вбудований гигростат, регулятор потужності виходу вологи (двоступеневий) – слабкою і сильною. Передбачена функція тривалої активності. Заданий і поточної рівень вологості відображається на панелі приладу. Модель дозволяє вибрати необхідний рівень вологості, а також автоматично його підтримувати протягом заданого часу (до 4 годин) або функціонувати безперервно. Після роботи приладу на меблях, предметах інтер'єру не з'являється білий сольовий наліт, оскільки фільтр-картридж з іонообмінної смолою значно знижує жорсткість води. AG + компонент, що входить до складу пластику картриджа, має антисептичні властивості срібла, які дозволяють додатково знезаразити воду від бактерій і мікроорганізмів. Бак має спеціальне покриття BACTERIA FREE, яке забезпечує захист від хвороботворних мікробів. Ультразвукова мембрана з покриттям titaniumnitrite компанії TDK ® (Японія) дозволяє подовжує термін життя приладу.
Ультразвуковий зволожувач повітря (паровий) Boneco   S450
Цей паровий зволожувач функціонує за принципом гарячого випаровування, і зволоження відбувається стерильним парою. Дана модель принципово відрізняється від попередників. Прилад працює в новій испарительной системі безпечного нагріву “ Safe Heating ”. Моно-нагрівальний елемент має покриття, аналогічне тефлоновому і нагріває воду в окремій камері до 100 ° С, при цьому не кип'ятить весь обсяг. Прилад забезпечує високу продуктивність - 550гр. рідини в годину, а інтенсивність пароутворення більше в 3-5 разів, ніж у традиційних систем зволоження. Зволожувач даного типу часто встановлюють в зимових садах, оранжереях і т.д. Особливістю цього приладу є можливість не тільки зволожувати, а й ароматизувати повітря, наповнюючи приміщення улюбленими ароматами. Цей інтелектуальний прилад інформує користувача про параметри роботи, нагадує, коли потрібно налити воду в бак, а також коли настав час його почистити або пора замінити срібний іонізуючий стрижень. Є функція декальцінаціі – режим, що дозволяє автоматично видалити накип. LED-дисплей з сенсорним управлінням оснащений функцією « Auto Dim Function ». Дисплей має датчик інтенсивності освітлення, це дає можливість автоматично настроювати яскравість екрана відповідно до освітленістю в приміщенні. Модель має чудовий дизайн, а його красива обтічна форма припаде до душі навіть найдосвідченішому споживачеві
Ультразвукові зволожувачі Boneco створені спеціально для тих, хто піклується здоров'я свій сім'ї, воліє бездоганне швейцарська якість, надійність і стильний дизайн.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Найбільш часті поломки зволожувачів повітря
Найбільш часті поломки зволожувачів повітря
Насправді, електроприлад має складні електронні програми та механізми, що відповідають за безперебійну роботу. Як будь-яка техніка, зволожувачі повітря потребують своєчасному обслуговуванні і правильному поводженні. Але іноді прилади виходять з ладу.
14.03.2017
Детальніше
Плюси і мінуси зволожувачів повітря
Плюси і мінуси зволожувачів повітря
Якість повітря, який ми постійно вдихаємо будинку, щомиті впливає на здоров'я, працездатність, емоційний настрій домочадців і в цілому на атмосферу житла.
12.05.2017
Детальніше
Як часто потрібно включати зволожувач повітря?
Як часто потрібно включати зволожувач повітря?
Самопочуття людини, що знаходиться в закритому приміщенні, безпосередньо залежить від температури повітря і рівня вологості. Вологість повітря в приміщенні безпосередньо впливає на здоров'я і захисні функції організму. Для підтримки нормального мікроклімату в приміщенні слід зберігати вологість в межах норми від 40 до 60%.
24.04.2020
Детальніше
Принцип дії роботи зволожувачів
Принцип дії роботи зволожувачів
Чим відрізняється робота одних зволожувачів від інших ?
02.10.2012
Детальніше
Розгорнути