Все про продукцію Solgar

Дата публикации: 13.07.2015
Дата обновления: 06.04.2023
Содержание:
Не завжди навіть повноцінне харчування забезпечує людському організму одержання всіх необхідних корисних речовин і вітамінів для підтримки здоров'я. Тому потрібно заповнювати їх недолік за допомогою спеціальних вітамінних комплексів, а також біологічно активних добавок. Одним з лідерів на світовому ринку по випуску таких препаратів є компанія Solgar.

Переваги продукції Солгар

Настільки широка популярність серед споживачів біологічно активних добавок і вітамінів Solgar пояснюється чудовою якістю і натуральністю. При виробництві продукції не використовуються штучні компоненти, а також немає впливу хімічних речовин,   радіації та ін. Вітаміни випускаються і окремо, і в різних комбінаціях, що зручно для тих, чий організм страждає від нестачі якого-небудь одного корисного і необхідного компонента , так і тим, хто потребує цілого комплексу речовин. Практично всі біодобавки Солгар не містять цукор, крохмаль, сіль, дріжджі, клейковину, сою, а також ароматизаторів, штучних барвників та консервантів. Крім того, компанія дбає про правильному зберіганні своєї продукції, тому для упаковки використовують скляні баночки зеленого або коричневого кольору. Скло найкращим чином здатне зберегти властивості продукції та захистити поживні речовини від впливу на них світла, вологості і температури.  

Асортимент продукції Солгар

Високоякісні і корисні засоби, що випускаються компанією Solgar, покликані заповнити дефіцит необхідних речовин в організмі, представлені наступною продукцією:
Вітаміни « Солгар » - представлені, як 12 найменуваннями окремих речовин, так і поруч комбінованих препаратів;
• Мінерали, вкрай необхідні для нормального функціонування організму і серед них   11 найбільш важливих сполук;
• Біологічно активні речовини (БАДи). Дані продукти не є лікарськими засобами, однак чудово доповнюють, закріплюють їх дію.

Для чого необхідні вітаміни і БАДи Солгар

Товари фірми Solgar містять найбільш необхідні та корисні для нашого організму речовини, дефіцит яких викликає різні захворювання. До них відносяться найбільш відомі вітаміни А, С, Е, К, Д, групи В та їх комбінації. Всі вони виробляються на основі природних компонентів і багато з них випускаються з екстрактами ягід і фруктів.   До найбільш затребуваним препаратів належать:
1. Бета-каротин (вітамін А). В основі лікарського засобу лежить екстракт водорості, а також оливкова олія. Цей вітамін необхідний для підвищення імунітету, поліпшення зору, росту дитини. Його рекомендується застосовувати з метою профілактики грипу та інших інфекційних і застудних захворювань.  
2. Вітамін С (аскорбінова кислота) вкрай необхідний для підтримки імунітету і є незамінним засобом при простудних захворюваннях, є потужним антиоксидантом.  
3. Вітамін Д3. Дана речовина потрібна всім дітям вже з 1 місяця життя. Під впливом цього вітаміну відбувається повноцінне правильне формування кісткової тканини. Цей препарат призначають людям з порушеннями фосфорно-кальцієвого обміну, а також вагітним жінкам.
4. Вітамін Е перешкоджає утворенню тромбів, сприяє їх розсмоктуванню, а також, запобігає припливи в клімактеричний період. Він дозволяє зберегти молодість шкіри, сприяє загоєнню шкіри, зменшує ризик утворення рубців, допомагає при лікуванні виразок шкіри, екземи та герпесу.
5. Вітамін К вимагається при поганій згортання крові, в післяопераційний період для прискорення процесу загоєння ран. Крім того, воно ефективно допомагає для зміцнення кісткової системи, як профілактика остеопорозу для людей старше 40 років.
6. Вітамін В9 (фолієва кислота) вкрай необхідний для нормального розвитку нервової системи плоду, тому призначається у першому триместрі вагітності.  
Крім однокомпонентних препаратів компанія Солгар випускає комбіновані лікарські засоби, призначені, як для дітей, так і дорослих. Є також спеціальний трав'яний комплекс для жінок (Herbal Female Complex), який є комбінацією лікарських рослин, а вхідні в нього інгредієнти, сприяють у регуляції жіночого гормонального здоров'я і враховують особливості фізіології жінки.  

Про вплив добавок на організм людини

Після початку застосування вітамінів, мінералів, БАДів люди рідше піддаються різним захворюванням, починають відчувати себе енергійно, нервова система заспокоюється. А також вони відзначають, що крім загального зміцнення організму, можна позбутися і від конкретних проблем. Наприклад прийом вітаміну А або бета-каратіна, є ефективним при багатьох шкірних захворюваннях, а вживання Кальцію, Магнію та часнику допомагає впоратися з гіпертонією. Однак результат від прийому вітамінів і мінералів помітний не відразу. Наприклад, якщо людина знаходиться в стані стресу, то прийнявши перед сном комплекс вітаміну В, не варто очікувати моментального заспокоєння і засипання. Зазвичай позитивний ефект від прийому препаратів настає через 3-4 тижні. Якщо людина почала прийом з невеликих доз і не отримав результату, то рекомендується збільшити дозу і почекати кілька тижнів. При необхідності дозу можна збільшити до допустимого верхньої межі і прийом до одного місяця виявиться достатнім для одержання ефекту. Як правило, добавки, які застосовують для вирішення якоїсь певної проблеми, застосовуються протягом 6 місяців. Рекомендується після закінчення цього терміну знизити дозу.


Коментарі до статті
Хто виробник продукції і чи можна побачити сертифікат? Цікавить препарат Худія
Доброго дня, Людмило. Виробник препарату Худія-актив: DanikaFarm (Україна). При оформленні замовлення можна зазначити, що Вам потрібен сертифікат на даний товар. Дякую за звернення.


Вам також може бути цікаво

Що таке дієтичні добавки
Що таке дієтичні добавки
Величезну роль в цьому відіграє їжа , а саме , повноцінний , збалансований раціон, що містить вітаміни , мінерали , ферменти , харчові волокна і т.д.
26.06.2014
Детальніше
Що таке ротавірус у дітей
Що таке ротавірус у дітей
Турботи, шум, щирий сміх та тупотіння маленьких ніжок, що може бути краще, ніж свої діти? Здорова дитина - головна радість батьків, тому вони повинні знати, що таке ротавірус у дітей і як з ним боротися. Більше 90% дітей переносять ротавирусную інфекцію. Як правило, імунна система дітей від 5 років і дорослих самостійно справляється з недугом. Особливу небезпеку захворювання становить для дітей грудного віку.
18.03.2019
Детальніше
Дієтичні добавки для дітей
Дієтичні добавки для дітей
Навіщо потрібні дієтичні добавки для дітей?
24.07.2014
Детальніше
Розгорнути