Огляд антицелюлітних виробів

Дата публикации: 27.05.2015
Дата обновления: 03.04.2023
Для боротьби з апельсиновою кіркою,   жировими відкладеннями і іншими шкірними дефектами, викликаними целюлітом, фахівцями були розроблені спеціальні коригувальні вироби. Вони стимулюють кровообіг, налагоджують обмінні процеси, позбавляючи організм від зайвої рідини і токсинів, а також зміцнюють сполучні тканини в проблемних областях. Завдяки щільному прилягання антицелюлітних виробів до тіла, йому надаються стрункі обриси, попереджається розтягнення шкіри в процесі схудненні, а також зменшується біль у м'язах після занять спортом. Тіло стає більш пружним і підтягнутим за рахунок створюваного постійного мікромасажу. Своєю ефективністю серед таких виробів відрізняються моделі таких брендів, як FarmaCell (Італія) і TurboCell (Іспанія). Серед антицелюлітних виробів виділяються різні моделі: шорти, легінси, майки, брюки, капрі, кофти і пояса. Дізнаємося про них докладніше.
Антицелюлітні шорти  
Такі вироби з повною впевненістю можна назвати шортами для схуднення, оскільки тканина, з якої вони виготовлені, створює масажний ефект, тримає в тонусі м'язи стегон, сідниць і зберігає мікроклімат, що сприяє зниженню ваги. Вони еластичні, створюють рівномірне утягіванія найбільш проблемних зон. Шорти для схуднення можна використовувати не тільки вдома, а й носити під одягом,   моделюючи фігуру. Крім цього вони підсилюють ефект від спортивних тренувань, тому застосовуються при заняттях в тренажерному залі, надягають на піші прогулянки і пробіжки. Є звичайні моделі антицелюлітних шорт до колін, такі як Short Shape і Short Classic (FarmaCell Італія), а також вироби нижче колін Fitness Classic. Особливої різниці між ними немає, тому тут слід відштовхуватися від особистих уподобань. Існують також шорти із завищеною талією до колін (Short Top) і моделі із завищеною талій нижче колін (Fitness Top). Такі вироби набувають у тих випадках, коли є жирові відкладення в області живота і необхідно надати талії красиві вигини.
Антицелюлітні легінси  
Особливістю антицелюлітних леггинсов є їхня довжина – до щиколотки, це дозволяє справлятися з проблемними зонами по всій довжині ноги. Їх можна носити на спортивні тренування або надягати взимку під штани. Позбавлення від целюліту вдається досягти за рахунок компресії і створюваного « парникового ефекту », що сприяє розщепленню жирів. Вони підтримують м'язи ніг в тонусі і формують стрункий силует, дозволяючи добитися ідеальної фігури. Серед моделей вигідно виділяються леггенси Fuseaux Classic, а також виріб із завищеною талією Fuseaux Extra, яке окрім проблемних зон на ногах, надає ефективну дію на область талії і живота.  
Антицелюлітні майки
Дані вироби не перетягують тіло і є зручним засобом збереження стрункого силуету. Майки допомагають підтримувати м'язи живота, спини і грудей, знімаючи з них надмірне навантаження і стимулюючи їх корисну діяльність. Крім стягуюча ефекту, вони дають можливість домагатися зниження ваги і позбавлятися від целюліту за рахунок щільного облягання проблемних зон і надання на них постійного мікромасажу. Матеріал майок поєднує в собі еластичність і компресійну навантаження.   На свій розсуд, жінки можуть обрати або звичайний варіант майки Vest Classic або модель з довгими рукавами Long Sleeve, завдяки яким можна досягти ефекту в проблемних ділянках по всій довжині рук. Великою популярністю користується також модель   Vest Shape, в яку вшиті еластичні паски, створюють тиск на певні зони і забезпечують стягуючий ефект.
Антицелюлітна одяг
Крім антицелюлітного білизни, у продажу є і спеціальні штани, капрі, кофти і т.д., які також володіють коригуючих ефектом. Вироби TurboCell (Іспанія) полегшують щоденну боротьбу із зайвими кілограмами. Для їх виготовлення застосовують   унікальний, високотехнологічний матеріал, який створює ефект мікромасажу і мікросауни. Вони дозволяють активізувати кровообіг, і навіть допомагають при лікуванні варикозу. До складу таких виробів входять лайкра, латекс і   гіпоалергенний бавовна. Серед моделей виділяються штани -Pantacollant Jeans і Pantacollant Nero, шорти - Bermuda Jeans, Faciliti Nero і Bermyda Nero Monica, капрі - Ciclista Jeans, кофта - Giacca Nero.  
Які б антицелюлітні вироби ви для себе не вибрали, купувати їх слід тільки в спеціалізованому магазині, де на продукцію є відповідні сертифікати якості, а отже, ймовірність прибрести підробку виключена.
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Целюліт , як з ним боротися ?
Целюліт , як з ним боротися ?
У наших магазинах з'явилися Нові товари ФІРМИ Relaxan , чому хочу Зупинити самє на них , тому то багато антіцілюлітні товари для жінок .
07.05.2013
Детальніше
Розгорнути