Тренажери та аксесуари Perfect Fitness

Дата публикации: 08.05.2015
Дата обновления: 05.04.2023
Однією з провідних світових компаній, що займаються виробництвом спортивного обладнання, є Perfect Fitness. З кожним роком продукція цього американського бренду стає все більш популярною, завдяки своїй ефективності. Компанія створює функціональне обладнання, яке задіює природні рухи тіла і його вагу для того, щоб максимально розкрити весь потенціал організму. Perfect Fitness пропонує для своїх клієнтів кращі інноваційні рішення, створюючи продукт, який чудово підходить всім людям, незалежно від рівня їх фізичної підготовки. Крім виробництва фітнес обладнання,   компанією налагоджений випуск спортивного харчування та аксесуарів. Девізом компанії стало гасло « Якщо Ви контролюєте Ваше тіло - Ви контролюєте Ваше життя! ». Високоякісна продукція цього бренду привела компанію до успіху і все сильніше закріплює її позиції в спортивному бізнесі. В асортименті продукції Perfect Fitness є тренажери, як призначені для розвитку конкретних груп м'язів, так і ті, на яких можна виконувати загальнозміцнюючі вправи для всього тіла.
Тренажери для м'язів преса
Найбільш ефективним серед тренажерів, призначених для зміцнення м'язів преса, є   Perfect Situp. Це пояснюється тим, що він задіє всі групи м'язів живота – верхні і нижні, в той час як звичайні вправи для преса тренують лише частина м'язів. Для тих, хто хоче збільшити інтенсивність тренувань черевних м'язів підійдуть петлі для преса Ab-Straps. Їх можна під'єднати до будь-якого стандартного турніка, наприклад, до Perfect Pullup і тренувати черевні м'язи на рівні професійних спортсменів. Петлі для преса дають можливість   виконувати вправи на прес без навантаження на спинний хребет і кисті рук. У випадку, якщо крім м'язів преса ви хочете значно зміцнити м'язи спини і рук, збільшуючи їх рельєф, то варто звернути увагу на тренажер AB-Carver Pro. Цей ролик зі зворотним механізмом хороший тим, що він підходить кожному, незалежно від рівня фізичної підготовки.
Тренажери для м'язів верхньої частини тулуба  
Виконувати вправи, які розвивають мускулатуру рук, грудей, спини і живота допоможуть упори для віджимань Pushup V2 Elite. Це продукт нового покоління, завдяки якому класичні віджимання можна підняти на наступний рівень. Завдяки такому тренажеру можна зменшувати напругу в області ліктів і зап'ясть, а також стабілізувати, посилювати навантаження на плечі.  
Тренажер для ніг і сідничних м'язів  
Для зміцнення м'язів нижньої частини тулуба ідеально підійде степпер Perfect Mini-Stepper. Він імітує ходьбу по сходах, при цьому тренуючи витривалість, добре навантажуючи м'язи ніг і сідниць. Його особливістю є компактність, що дозволяє виконувати повноцінні вправи на мінімальній площі.   Степпер обладнаний комп'ютером, завдяки якому ви будете бачити кількість кроків, зроблених за час тренування, а також кількість витрачених калорій і тривалість тренування. Еспандери, що поставляються в комплекті, можна використовувати в поєднанні зі степпером, задіявши м'язи верхньої частини тулуба.
Універсальні тренажери
Для тренувань всіх груп м'язів ідеальним помічником стануть еспандери Resistance Bands, що мають кілька рівнів опору. Рукоятки еспандера можна закріпити до турніка Pullup і підтягуватися з проворотом рук або закріпити його за допомогою спеціального якоря в дверному отворі. Для виконання широкого спектру вправ підійде дверний турнік Pullup Basic, підтягуватися на якому можуть люди будь-якого рівня підготовки. Також прекрасним варіантом стане турнік Multi-Gym, який також можна використовувати в якості тренажера для віджимань, розмістивши його на підлозі.  
Спортивні аксесуари  
Фахівці компанії піклуються про максимальний комфорт користувачів під час занять спортом і для цього розробляють безліч різних аксесуарів. До них відноситься зокрема чохол на руку iPhone Armband, зручний, легкий і міцний, завдяки якому ви завжди будете на зв'язку і зможете слухати музику під час занять в тренажерному залі. Такий аксесуар, як компактний наручний гаманець Arm Wallet дозволяє завжди мати при собі ключі, гроші, кредитні картки, мобільний телефон або цифровий плеєр. Під час занять спортом в жарку погоду вас зможе охолодити рушник Cooling Towel, яке можна накинути навколо шиї і воно залишається холодним протягом декількох годин.


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Які у нас є тренажери
Які у нас є тренажери
Перш ніж купити домашній тренажер , необхідно тверезо оцінити свою силу волі , а також серйозність намірів .
17.11.2014
Детальніше
Надійні помічники для здорового тіла: як вибрати?
Надійні помічники для здорового тіла: як вибрати?
Ця стаття допоможе користувачеві розібратися в розмаїтті пропонованих спортивних тренажерів і масажерів.
26.01.2018
Детальніше
Розгорнути