Особливості спортивних устілок Pedag

Дата публикации: 27.04.2015
Дата обновления: 04.04.2023
Содержание:
Людям, які ведуть активний спосіб життя і займаються спортом, лікарі настійно рекомендують застосовувати спеціальні спортивні устілки. Такі вироби мають підвищеними амортизаційними характеристиками, завдяки чому збільшується і межа можливостей людини, що тренується. Крім того, ортопедичні устілки для занять спортом значно знижують навантаження на стопи, відповідно вдається уникнути дискомфортних і больових відчуттів, а посттравматическая реабілітація відбувається в рази швидше. Одним з лідерів з виробництва ортопедичних устілок, і спортивних зокрема, є німецька компанія Pedag. Це один з небагатьох брендів   у світі, що володіють сертифікатом TUV, який підтверджує, що кожне з виробів пройшло всі необхідні технологічні процеси і відповідає найвищим стандартам якості. Це й відрізняє устілки Pedag від підробок, які, незважаючи на зовнішню схожість, є небезпечними для здоров'я.

Чому необхідні спортивні устілки педаг

Під час занять спортом, коли людина бігає, стрибає або просто активно рухається дуже великі навантаження припадають на стопи, в результаті чого може відбутися уплощение їх склепінь. Крім того, при посилених тренуваннях   зменшуються амортизаційні властивості стопи, а в кістковому апараті можуть відбуватися певні зміни і їх наслідком стає поступове зношування суглобів. Тому виходом з подібної ситуації, може стати профілактика, а саме застосування ортопедичних устілок для занять спортом, які також здатні попередити ймовірність появи різних травм, оскільки дозволяють підтримувати стопу в фізіологічно правильному положенні. Незалежно від моделі, все устілки педаго виготовлені з самих високоякісних довговічних гіпераллергенних матеріалів, а відрізняються вони один від одного своїми характеристиками, про які ми поговоримо нижче.

Найбільш популярні моделі спортивних стельек Pedag

 
Power – вироби, виконані за новою методикою конструювання каркаса, становлять великий інтерес для динамічних людей. В основі устілки скомбіновані два матеріали різної жорсткості і резистентності. Більш жорсткі елементи розміщені в тих зонах, де потрібна велика стабільність,   а в інших ділянках – полужорсткі елементи. Завдяки цій комбінації устілка стає більш ергономічною і забезпечує максимальну підтримку стопах при фізичних навантаженнях.   Особливістю моделі є можливість індивідуально адаптувати її по стопі. Є два типи устілок Power: High і Mid, що відрізняються висотою каркаса поздовжнього склепіння.    
Energy High і Energy Mid є досить ефективними моделями, які також можна підігнати конкретно під користувача. Вони розроблені для бігових видів спорту. Також як і в попередніх моделях, в цих устілках скомбіновані два типи матеріалів, мається м'яке покриття і невелика товщина, що робить їх максимально комфортними;
Viva Sport - інноваційна каркасна устілка для всіх видів спорту. Подовжній звід ефективно підтримує жорсткий каркас, амортизатор п'яткової області поглинає удари, а підтримку передньої частини стопи забезпечує метатарзальних подушечка. Особлива тканину поверхні виробів швидко відводить вологу, а основний матеріал з високотехнологічної піни з крихітними заповненими повітрям бульбашками поглинає ударні впливи і ізолює від холоду, що дозволяє використовувати їх в будь-який час року;
Energy з антишокової системою (Anti-Shock-System) знижує ударні навантаження на гомілковостопні, тазостегнові і колінні суглоби, а також шийні хребці. Мають вологопоглинаючого махровий покриття. Викарбувана чашная форма устілки нахилена, що дає суглобу і п'яті опору, попереджаючи появу втоми;
Perfomance для бігу, фітнесу та ін. Модель виконана з високотехнологічного волокна, що володіє високою вологопоглинаючого здатністю. Підстава анатомічної форми, гарантує   рівномірний розподіл навантаження, конструкція і матеріали створюють відчуття легкого масажу, а перфорація забезпечує циркуляцію повітря і ноги не потіють.
 


Коментарі до статті
Популярні товари


Вам також може бути цікаво

Як вибрати ортопедичні устілки?
Як вибрати ортопедичні устілки?
Допомогти впоратися з захворюванням в дитячому віці і зупинити його розвиток у дорослих допоможуть ортопедичні устілки.
27.09.2016
Детальніше
Що таке ортопедичні устілки?
Що таке ортопедичні устілки?
Наші стопи - це перша ділянка, на який виявляються великі навантаження.
27.09.2016
Детальніше
ТОП-5 виробників ортопедичних устілок
ТОП-5 виробників ортопедичних устілок
Провідну роль в лікуванні плоскостопості грає «правильна» комфортне взуття і носіння ортопедичних устілок.
27.09.2016
Детальніше
Що вибрати: ортопедичне взуття або ортопедичні устілки?
Що вибрати: ортопедичне взуття або ортопедичні устілки?
Оскільки взуття, пропонована в магазинах, не завжди зручна і має правильну конструкцію, лікарі рекомендують носити профілактичні ортопедичні устілки, навіть тим, хто не зіткнувся з проблемою плоскостопості.
27.09.2016
Детальніше
Розгорнути