Різновиди устілок SofSole

Дата публикации: 22.04.2015
Дата обновления: 02.04.2023
Содержание:

На сьогоднішній день одну з провідних позицій на ринку ортопедичної продукції займаю вироби SofSol. Весь модельний ряд цих устілок розроблений на основі інноваційних технологій, а для їх виготовлення використовуються самі високоякісні, безпечні і довговічні матеріали. Як показали численні випробування, при щоденному застосуванні цих устілок, зміна форми виробу становить всього 8% на рік. А це означає, що більш ніж 92% своїх початкових якостей, амортизаційних властивостей і комфорту вони зберігають через рік при щоденній шкарпетці, що є їх безумовною перевагою. Існують моделі устілок SofSol для чоловіків і вироби для жінок, а також є різні сфери їх застосування. Поговоримо про те, для яких цілей краще застосовувати устілки, але обмовимося відразу, що всі устілки SofSol придатні для повсякденного застосування, а от для певних видів спорту краще віддати перевагу конкретним моделям.

Устілки для повсякденного застосування і тривалої ходьби

Для щоденного застосування розроблені устілки, покликані забезпечити максимальний комфорт при ходьбі. Вони добре знімають втому і розвантажують нижні кінцівки після серйозних спортивних навантажень, а також рекомендовані в відновлювальний період після травм. До таких виробів відносяться устілки SofSole Fit. Є жіночі і чоловічі моделі для різної висоти склепіння стопи (High, Neutral, Low). Вони призначені для   класичної та спортивного взуття, мають верхнє покриття СК Mesh стійке до стирання, виконані з піни різної щільності EVA в зоні п'яти, плесна, зводу стопи, забезпечують підтримку склепіння для різного ступеня пронации. Також для щоденного носіння гарні устілки SofSole Memory - м'які, антибактеріальні з контролем вологи. Вони надають хорошу підтримку, а наявність піни з ефектом пам'яті SofRecall дозволяє в точності повторювати контури стопи.

Устілки для бігу

Для підвищення ефективності спортсмена при бігу по пересіченій місцевості, по горах і для щоденних пробіжок застосовуються устілки   SofSole New Airr. Серед їхніх особливостей: використання пеноматериала Implus, що забезпечує чудову передачу енергії для максимальної ефективності, подушка з гелю SofGel в передній частині для амортизації ударних навантажень. А також Skydex - технологія повітряних камер в зоні зводу стопи і п'яти для поглинання навантаження і ударів і подальше перетворення їх в додаткову енергію. Крім того, є CoolMax - система контролю вологи і   Microban - захист від бактерій, неприємного запаху. Для марафонського бігу, легкої атлетики та щоденних пробіжок підійдуть устілки   SofSole Athlete, у яких в п'яті і передньої частини стопи мається полімерний гель для поглинання ударів. А високий підйом стопи дозволяє підтримувати ногу і зменшує втому. Також можна використовувати устілки SofSole Fit, в яких є різний рівень підйому стопи, що забезпечує максимальну підтримку і чашоподібна форма п'яти, яка гарантує відмінну стабілізацію.

Устілки для футболу

Футболісти любителі і професіонали для тренувань і змагань можуть використовувати устілки SofSole Fit (High, Neutral, Low), про які вже було сказано вище, а також модель SofSole Gel Active забезпечує підтримку та амортизацію. Полімерний гель у п'яті і передньої частини стопи прекрасно поглинає удари, а високий підйом стопи добре підтримує ногу і значно знижує втому.

Устілки для зального спорту

Для кращої продуктивності незамінними стануть устілки SofSole New Airr, що забезпечують додаткову силу при поштовху завдяки амортизуючим повітряним камерам і полімерному гелю в передній частині стопи. Не менш ефективна і модель SofSole Athlete, в якій за рахунок гелю відбувається швидка реакція поштовху, знижується навантаження з гомілковостопного і колінного суглобів. Також повну передачу енергії стопи забезпечують устілки SofSole Fit. А устілки з полімерним гелем потрійний щільності SofSole Gel Active сприяє при бігу, стрибках і швидких поворотах.

Устілки для зимового спорту

При заняттях зимовими видами спорту, ноги піддаються дуже великих навантажень. Тому для зменшення втоми і травматизму необхідно застосовувати устілки SofSole. Для занять сноуборадом підійде модель SofSole New Airr, що забезпечує абсорбцію ударів. А універсальні устілки SofSole Fit, що розподіляють рівномірно навантаження по стопі, також можна застосовувати для катання на сноуборді і гірських лижах.

Устілки для туризму

 

У суворих умовах гір, комфорт і захист ногам найкраще забезпечать устілки   SofSole. Найбільш відповідною моделлю для туризму є устілки, виконані з піни з ефектом пам'яті SofSole Memory. Вони ідеально приймають форму стопи і попереджають втому ніг в довгому шляху по пересіченій місцевості, а також стануть прекрасним доповненням до альпіністської і Трекінгові взуття.



Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібні ортопедичні устілки?
Для чого потрібні ортопедичні устілки?
Якщо в кінці дня з'явилася тяжкість, набряки в ногах, судоми, печіння, дискомфорт в стопах, болі в спині - пора придбати ортопедичні устілки.
27.09.2016
Детальніше
Устілки для спорту SofComfort
Устілки для спорту SofComfort
Щоб відчувати себе комфортно, не відчувати втоми в ногах і печіння в стопі при активних заняттях спортом і ходьбі , американські фахівці розробили спеціальні устілки серії SofComfort .
14.04.2015
Детальніше
Вибираємо устілки для активного способу життя
Вибираємо устілки для активного способу життя
Сьогодні, це обов'язковий атрибут будь-якої якісного взуття. Ортопедичні устілки, купити які можна в спеціалізованих магазинах, забезпечать здоров'я ніг і допоможуть запобігти формування різних форм плоскостопості та інших порушень, що виникають при підвищених навантаженнях, неправильному їх розподілі або при носінні тісного взуття на високих підборах.
30.08.2017
Детальніше
Розгорнути