Устілки для спорту SofComfort

Дата публикации: 14.04.2015
Дата обновления: 05.04.2023
Щоб відчувати себе комфортно, не відчувати втоми в ногах і печіння в стопі при активних заняттях спортом і ходьбі, американські фахівці розробили спеціальні устілки серії SofComfort. Вони володіють амортизаційними властивостями, масажують п'яткову і плеснову зону, знижують тиск у проблемних областях стоп,   а також запобігають появі мозолів і перешкоджають огрубіння шкіри. Вся лінійка устілок SofComfort розроблена відповідно до найвищих вимог, що пред'являються до ортопедичних виробів спортивного призначення. Моделі цих спортивних устілок розроблені окремо для чоловіків і для жінок. Основою для виробів служать різні матеріали, але незмінним залишається їх неперевершений комфорт, якість і зносостійкість. Познайомимося ближче з моделями SofComfort.
Спортивні устілки для чоловіків Air Sport
Ця модель устілок, виготовлена з полімерного матеріалу, має амортизуючі вставки і покликана знижувати навантаження, а також максимально поглинати удари при великих фізичних навантаженнях і будь-якої активності. У передній частині устілки знаходиться гелева подушечка, яка амортизує, зберігаючи енергію для отримання кращих спортивних результатів. Для амортизації п'яти, також є повітряна подушка. Запобігти появі пухирів і мозолів, не допустити поширення бактерій, відводити піт від стопи, виключити появу неприємного запаху дозволяє тканина, що має низький коефіцієнт тертя.
Устілки Massaging Gel для чоловіків і жінок  
Для виготовлення цих устілок застосовують полімерний гель, який   забезпечує максимальну зручність та амортизацію. Вони володіють хорошими гігієнічними властивостями. Їх рекомендується використовувати людям, які проводять весь день на ногах, при бігу і тривалій ходьбі. Вони призначаються при проблемах в   п'яткової області і середньої частини стопи, дозволяють знизити навантаження на сухожилля, а також суглоби. Показаннями до застосування є початкова стадія синдрому діабетичної стопи, ревматичний артрит, окостеніння суглобів (для розслаблення м'язів), а також сухість і тріщини шкіри. Їх використання не допускає появу натоптишів і мозолів.  
Чоловічі і жіночі устілки Custom Orthotic
Дані устілки-супінатори покликані підтримувати і коригувати подовжній звід стопи, а також знижувати навантаження в області п'яти. Вони здатні попередити появу поздовжнього плоскостопості, завдяки рівномірному розподілу навантаження ваги тіла по всій площі стопи. Custom Orthotic фіксують стопи у фізіологічно правильному положенні, запобігаючи появі втоми при стоячій роботі, тривалій ходьбі і заняттях спортом. Запам'ятовуюча піна SofRecall володіє унікальним ефектом пам'яті і приймає форму стопи, а гель в п'яткової зоні поглинає удари. Все це забезпечує максимальний комфорт. Устілки володіють хорошими гігієнічними властивостями, сприяють вентиляції повітря,   нейтралізують неприємний запах і запобігають появі мозолів.  
Устілки Custom Memory жіночі та чоловічі
Максимальний комфорт при носінні устілок Custom Memory досягається завдяки пам'ятною піні SofRecall, яка в точності повторює індивідуальну форму стопи користувача. Тканина покриття виробу має низький коефіцієнт тертя, завдяки чому вдається уникнути травмування шкіри, виникнення пухирів і мозолів, вона відводить вологу   від стопи, протистоїть розвитку і розмноженню бактерій, а також появи неприємного запаху. Цю модель устілок можна використовувати не тільки в спортивному, а й в будь звичайного взуття для щоденного застосування.  
 


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібні ортопедичні устілки?
Для чого потрібні ортопедичні устілки?
Якщо в кінці дня з'явилася тяжкість, набряки в ногах, судоми, печіння, дискомфорт в стопах, болі в спині - пора придбати ортопедичні устілки.
27.09.2016
Детальніше
Різновиди устілок SofSole
Різновиди устілок SofSole
На сьогоднішній день одну з провідних позицій на ринку ортопедичної продукції займаю вироби SofSol .
22.04.2015
Детальніше
Вибираємо устілки для активного способу життя
Вибираємо устілки для активного способу життя
Сьогодні, це обов'язковий атрибут будь-якої якісного взуття. Ортопедичні устілки, купити які можна в спеціалізованих магазинах, забезпечать здоров'я ніг і допоможуть запобігти формування різних форм плоскостопості та інших порушень, що виникають при підвищених навантаженнях, неправильному їх розподілі або при носінні тісного взуття на високих підборах.
30.08.2017
Детальніше
Розгорнути