Як вибрати непромокальні труси?

Дата публикации: 18.03.2015
Дата обновления: 31.03.2023
Содержание:
Непромокальні труси це досить затребувані і вкрай необхідні вироби для людей, що мають проблеми з нетриманням сечі. Дана продукція забезпечує комфортну захист протягом дня і не заважає вести звичний спосіб життя. Непромокальні труси призначені для людей будь-якої вікової категорії, але особливо вони затребувані серед чоловіків і жінок молодого і середнього віку. Це пояснюється тим, що старі люди і лежачі пацієнти частіше використовують спеціальні підгузники для дорослих. Однак хвороби сечостатевої системи можуть виникнути і в молодому віці і тоді памперси і підгузники не зовсім підходящий варіант для людей, що ведуть активне життя.  

Коли застосовуються непромокальні труси?

Для деяких користувачів продукція, яка використовується при нетриманні сечі – це тимчасова міра, яка дозволяє відчувати себе максимально комфортно в очікуванні проведення операції з усунення нетримання або ж настання дії медичних препаратів. Є категорія користувачів, яким непромокальні труси потрібні на постійній основі, наприклад, коли неможливо провести операцію або медикаментозне лікування.  
Непромокальні труси можуть стати ідеальним рішенням для вагітних жінок, оскільки в період виношування дитини нетримання є частою проблемою. Крім того, їх можна застосовувати і після пологів, оскільки в цей період не бажано використання штучних прокладок протягом тривалого періоду часу.  

Особливості непромокальних боягузів

Якісні непромокальні труси виготовляються з натуральних матеріалів - бавовни або котону. Також до їх складу входить невеликий відсоток еластану, який перешкоджає розтягуванню і зносу матерії. У виробі є багатошарова вбирає прошарок з НЕ шарудить дуже м'якої тканини з мембранною ламінацією. Поверхневий (перший) шар виконаний з високотехнологічного волокна, яке швидко пропускає рідину в середній шар, а також швидко висихає. Основний об'єм рідини вбирає середній шар і поверхня залишається сухою. Завдяки цьому, рідина блокується в проміжних шарах. Абсолютний захист від протікання забезпечує поліуретанова мембрана. За рахунок мікропористої структури вироби володіють прекрасною повітропроникність, що дозволяє шкірі дихати.
Непромокальні труси мають вигляд звичайного нижньої білизни. Вони дуже зручно і щільно сидять по фігурі, що не натирають і не створюють дискомфорт при носінні. Сьогодні великою популярністю користуються вироби такого бренду, як Avalon (Туреччина), які добре зарекомендували себе серед користувачів. Даний тип продукції в процесі виробництва обов'язково проходить тестування, а також обробляється спеціальним просоченням, що надає антибактеріальну та антиалергенне дію.

Критерії вибору непромокальних боягузів

Основними факторами, які необхідно враховувати при виборі даних виробів, є:
Пол хворого – вироби виготовляються з урахуванням особливостей будови жіночого і чоловічого організмів;
Ступінь нетримання – від цього залежить вибір необхідного ступеня захисту (поглинання) виробів. Так легкий ступінь характеризується « крапельним » нетриманням, як правило, виникають при кашлі, чханні, сміху, при різких рухах і піднятті важких. Помірна ступінь – зазвичай трапляється у людей, які не до кінця можуть контролювати сечовий міхур (не встигають дійти до туалету). Важка ступінь нетримання - відбувається при серйозних неврологічних порушеннях, в післяопераційний період і т.д.;  
Індивідуальні параметри – вироби вибираються відповідно з об'ємом талії і стегон. У різних виробників розмірні таблиці можуть відрізнятися.
Купувати непромокальні труси слід лише в магазинах товарів для здоров'я. Вироби гігієнічного призначення повинні бути безпечними, надійними і високоякісними, а це можуть підтвердити лише відповідні сертифікати якості, які є лише в спеціалізованих торгових точках.
 


Коментарі до статті
Розгорнути