Огляд подушок Дормісан

Дата публикации: 27.01.2015
Дата обновления: 06.04.2023
Анатомічна будова людського тіла для нормального відпочинку та повноцінного сну передбачає не тільки обов'язкова наявність зручного правильного матраца , а й подушки , що забезпечує максимальне розслаблення м'язів шийного відділу хребта. В залежності від індивідуальних фізіологічних особливостей і потреб користувача вибирається форма, жорсткість , розмір , наповнювач подушки і матеріал чохла. Ортопедична подушка повинна вибиратися суто індивідуально , а не купуватися однакові вироби для всіх членів сім'ї. Форму подушки - з валиками або класичну , слід підбирати виходячи з того, в якій позі вам найбільш комфортно спати. Найоптимальнішим вважають подушку прямокутну, оскільки виріб повинен підтримувати голову і шию, а плечі - лежати на матраці. Подушки Дормісан пропонуються в розмірі 40 х 70 см, що підходить будь-якому користувачеві . Хотілося б поговорити докладніше про представлені моделях і їх особливості .
Ортопедична подушка Verona Dormisan  
Хвилеподібний виріб з легким вигином має наповнювач з піни на основі латексу Sonnocel Visco Memory . Модель такої форми підійде людям , які вважають за краще спати на боку або люблять тримати голову вище. Високий бортик дозволяє підтримувати шию і голову у фізіологічному стані при відпочинку на боці. Крім хвилеподібною моделі є і ортопедична подушка Verona Dormisan стандарт класичної форми . Незалежно від форми , подушка здатна забезпечити високий рівень комфорту під час відпочинку, оскільки володіє прекрасним ортопедичним , а також максимальним анатомічним ефектом. Завдяки наповнювачу подушка здатна приймати форму тіла, а при зміні положення - форма повільно відновлюється. Безперешкодне проникнення повітря, а також високий рівень тепло- і вологообміну забезпечує пориста структура піни. Технологія із застосуванням латексної піни Sonnocel Visco Memory являє собою матеріал розроблений фахівцями NASA для зняття навантажень , напруги з м'язів тіла . Структура матеріалу імітує будову бджолиних сот з безліччю осередків, які заповнені повітрям. Ядро подушки має спеціальну перфорацію , що забезпечує прекрасну циркуляцію повітря . Знімний чохол на блискавці виконаний з використанням ниток срібла ( SilverGuard ), які володіють гіполлергеннимі , антимікробними властивостями і забезпечують захист від кліщів. &Nbsp;
Ортопедична подушка Venezia Dormisan
Такі вироби , як і моделі Верона , є хвилеподібною і стандартною ( рівною ) форми. Подушка класична (без валиків ) найкращим чином підійде для користувачів, яким зручно спати на невисоких подушках. Моделі Венеція виготовлені з піни ( Sonnocel Visco Memory ) зі спеціальним ефектом пам'яті . Ортопедична подушка Венеція прекрасно підходить для людей будь-якого віку , оскільки забезпечує   анатомічний ефект. Нормальному доступу повітрю сприяє перфорація по всій поверхні подушки. А знімний чохол виготовлений , як і у подушок Верона , за технологією SilverGuard з використанням срібних ниток , які володіють антибактеріальними властивостями , забезпечують гігієнічність , свіжість і оберігають від неприємних запахів. &Nbsp;
Купити ортопедичну подушку Dormisan – значить забезпечити здоровий сон і повноцінний відпочинок своєму організму , тобто отримати сили і бадьорість на весь день!


Коментарі до статті
Вітаю. Мене цікавить чи є подушки для людини, яка хропе? Як йому підібрати подушку?
Добридень. Подушки при такій проблемі відносяться до ортопедичних товарів, залежно від можливих супутніх проблем в області шиї та голови (травми, остеоартроз, остеохондроз хребта, порушення кровопостачання) в ортопедичному салоні підбирається індивідуально подушка. Хропіння залежить від положення голови, якщо воно правильне і дихальні шляхи досить відкриті і вільні, то він зменшується. Також підбір подушки залежить від потрібного розміру. Відповідаючи на запитання: так, ортопедичні подушки, які зменшують хропіння, і підбираються індивідуально консультантами безпосередньо в ортопедичному салоні. Дякую за звернення.


Вам також може бути цікаво

Як вибрати ортопедичну подушку?
Як вибрати ортопедичну подушку?
Яку саме подушку вибрати - ортопедичну або звичайну , вирішувати , звичайно , вам, але думаю , що в разі проблем зі здоров'ям краще не експериментувати .
03.07.2012
Детальніше
Що таке і для чого потрібна подушка з ефектом пам'яті
Що таке і для чого потрібна подушка з ефектом пам'яті
Анатомічні подушки набули неабиякої популярності завдяки своїм ортопедичним властивостям, що допомагають зберегти хребет і шию здоровими. Останнім часом вироби з ефектом пам'яті стали одними з найбільш затребуваних.
14.12.2018
Детальніше
Про користь ортопедичних подушок
Про користь ортопедичних подушок
Ортопедичні подушки для сну та відпочинку - атрибут незамінний .
04.07.2012
Детальніше
Якщо болить голова через подушку
Якщо болить голова через подушку
Головний біль вранці нерідко є наслідком неправильного положення голови і шийного відділу під час сну. Розбитий стан після пробудження накладає відбиток на весь день.
16.04.2019
Детальніше
Розгорнути