Що таке стимулятори зору

Дата публикации: 22.01.2015
Дата обновления: 03.04.2023
У наше століття активного розвитку техніки та інформаційних технологій важко зустріти людину з ідеальним зором. На жаль, постійно спостерігається тенденція до падіння зору у дітей і підлітків. Цьому сприяє велике навантаження шкільною програмою, а головне постійне сидіння за комп'ютерами, екранами телевізорів , користування планшетами та іншою технікою . Справитися з такою проблемою допоможуть стимулятори зору , які не дозволять йому сильно знизитися. Як би упереджено деякі скептики не відносилися до таких апаратів , вже доведено, що після їх застосування зір поліпшується. Серед різних моделей вигідно виробиться стимулятор зору « Бриз ». Такі апарати , незалежно від моделі , прості в застосуванні. Вони дозволяють зменшити стомлення очей , зняти спазм очних м'язів, а головне відновити гостроту зору.
Принцип роботи та стимуляторів зору
Апарат Бриз Азмет був заснований на принципах рефлексо-, магнітотерапії та теорії стародавньої китайської медицини про канальної акупунктурі . Його управління відбувається за допомогою комп'ютерного мікрочіпа і в результаті здійснюється : інфрачервоний прогрів , повітряне натискання, а також вплив магнітного поля і вібрація . Даний апарат дозволяє активізувати важливі акупунктурні точки , які знаходяться в області очей. Завдяки цьому в капілярах поліпшується циркуляція крові , регулюються функції циліарного м'яза , посилюються обмінні процеси , знижується внутрішньоочний тиск. Крім цього стимулятор зору сприяє збільшенню поставки кисню до очних тканин і поліпшенню прохідності судин головного мозку, знімається нервова напруга , а також поліпшується сон. При регулярному використанні даних апаратів, крім поліпшення зору , зміцнює пам'ять і опиняється вплив на розумові здібності в цілому.
Коли необхідні стимулятори зору
Дані апарати рекомендують для профілактики, лікування короткозорості, далекозорості легкої та середньої тяжкості , астигматизму , псевдоміопіі , а також для зняття втоми, у разі виникнення комп'ютерного зорового синдрому. Стимулятори зору є ефективними для запобігання відхилень рефракції , комп'ютерної окулопатіі , поліпшення функціональної регуляції очних м'язів, а також зорового нерва. Завдяки посиленню поставки кисню до мозку і тканин очей усуваються дрібні зморшки навколо очей , зникають темні кола під очима, а також поліпшується еластичність шкіри. Апарати стануть добрими помічниками для людей , чия діяльність вимагає постійного напруження зору, наприклад тим, хто працює за комп'ютером , водіям , операторам , школярам і т.д.  
Функції стимулятора зору
Прилад підходить людям , які не мають особливих   проблем з очима, так і тим , у кого поганий зір. У стимуляторе зору використані новітні технологічні досягнення , такі як інфрачервоний нагрівальний елемент, що має високу щільність випромінювання в   ІЧ- області і розсівання малої потужності. Прилад виконує такі функції:
• ІЧ- випромінювання сприяє активізації клітин і приводить їх в резонанс. Це посилює зв'язки між клітинами і схильність організму до регенерації ;  
• Масаж в області очей дозволяє відновити скиаскопічні функції кришталика, а також еластичність циліарної , війкового м'яза і як наслідок попереджаються небажані зміни довжини оптичної осі очного яблука ;
• Вібрація тренує , розслаблює м'язи очей , підвищує їх здатність скорочуватися. 5 хвилин вибромассажа рівносильні десяти трихвилинним вправам для очей ;
• Магнітне поле (3- мірне ) перетинає силові магнітні лінії акупунктунних точок , м'язів обличчя, капілярів і таким чином виробляє мікроструми в кровоносних судинах , очищає меридиального канали.


Коментарі до статті
Розгорнути