Про користь лікувальної біжутерії

Дата публикации: 23.12.2014
Дата обновления: 01.04.2023
Важливим відкриттям в нетрадиційній медицині стала лікувальна біжутерія, яка має цілющу дію на організм людини . Вона надягає на найбільш значущі ділянки тіла , де розташовані різні біологічно активні точки – зап'ясті , шия , мочки вух і т.д. Впливаючи на певні зони , лікувальна біжутерія допоможе попередити, а іноді й зупинити розвиток різних захворювань. Таким чином , лікувальна біжутерія не тільки привнесе красу і стане гідним доповненням будь-якого образу, а буде позитивно впливати на весь організм. Такі прикраси стануть прекрасною профілактикою цілого ряду різних захворювань. Перевагою їх застосування є:
• Максимальна простота у застосуванні;
• Необмежений час їх носіння ;
• Відсутність побічних ефектів ;
• Підходять для людей будь-якого віку і статі.
Лікувальна біжутерія може чинити на організм різні види впливу і до найбільш поширеним ставляться магнітна терапія , а також вплив мідних і цирконієвих прикрас. Поговоримо про них нижче. &Nbsp;
Браслети з міді з магнітами
Магнітна терапія є одним з найдавніших методів лікування. Медичні дослідження довели, що найбільший ефект від застосування лікувальної біжутерії досягається носінням виробів на зап'ясті , а також в області вушних раковин і вилочкової залози. Цим і пояснюється широка популярність магнітних браслетів. Фахівці довели, що такі прикраси дозволяють боротися з такими недугами як : бронхіальна астма , артрит , остеохондроз , неврит та багатьма захворюваннями внутрішніх органів. Крім цього поліпшується кровообіг , підвищується іммуннітет , виводяться токсини, а поживні речовини починають надходити в необхідній кількості. Про користь такого металу , як мідь сказано дуже багато, але ось в чому користь магнітних браслетів знають не багато , хоча вони вже довгі роки на слуху. Мідь сама по собі міститься в нашому організмі , оскільки вона вкрай необхідна для його повноцінного функціонування . Але вона не виробляється організмом самостійно, а надходить з їжею , проте не завжди засвоюється. Завдяки мідному магнітному браслету організм здатний відновлювати її недолік. Спосіб контактного медетерапіі фахівці рекомендують застосовувати для лікування запальних процесів , як внутрішніх, так і зовнішніх , а також головного болю, радикулітів, поліартритів , стабілізації артеріального тиску, зниження загальної стомлюваності і зняття нервової напруги. Мідні браслети успішно використовуються   при захворюваннях серцево – судинної системи , тромбофлебіті , радикуліті та травмах. Такі вироби легко чистяться за допомогою зубної пасти або оцту , нанесених на м'яку тканину .
Цирконієві браслети
Найбільш поширеним видом цирконієвих прикрас є браслети . Це пояснюється тим, що на зап'ястях рук є безліч біологічно активних точок , пов'язаних з різними внутрішніми органами. Важливими якостями цирконію є його антисептичні й лікувальні властивості. Проведені дослідження довели, що якщо постійно носити цирконієвий браслет значно поліпшується загальний стан організму . На біжутерію з цирконієвих сплавів часто завдають анодний окісну плівку, яка надає виробам різні відтінки . Міцність, легкість , широка гама кольорів , елегантний зовнішній вигляд, висока зносостійкість , а також інертність до зовнішнього середовища вигідно відрізняє цирконій від інших металів. Браслети рекомендується застосовувати в профілактичних цілях. Також вони дозволяють впоратися з головними болями, підвищеним артеріальним тиском , депресіями , стресами , м'язовими болями , безсонням , тривалої втомою, відхиленнями функцій органів дихання. Вони сприяють поліпшенню стану при артрозах , ревматизмі , поліартритах , остеохондрозах , серцевих , шкірних і алергічних захворюваннях.   При підвищеному тиску браслети носять на правому зап'ясті . Цирконій має виняткову корозійну стійкість . Цей метал не втрачає свої властивості і зовнішній вигляд навіть після тривалого застосування , його можна не знімати , приймаючи водні процедури і навіть купаючись в солоному морі. Його рекомендують залишати на руці і під час сну. &Nbsp;
Якщо ви вирішили купити браслет, то робити це слід лише в спеціалізованому магазині , оскільки в іншому випадку велика ймовірність придбати підробку . А покупка неякісного товару ( виконаного не з зазначеного металу ) може призвести до алергічних реакцій та іншим негативним наслідкам . Також ретельно слід поставитися до вибору розміру – щоб браслет ні в якому разі не перетискав зап'ясті.
 


Коментарі до статті
Ціна як купити
Доброго дня, Ганно. Ви можете розглянути варіанти лікувальної біжутерії у нас на сайті: /cat_413.htm Дякуємо за звернення.
Хочу купити широкий монолітний цирконієвий браслет
Добридень. Ви можете розглянути варіанти лікувальної біжутерії у нас на сайті: /cat_413.htm
Дякую за звернення.
Розгорнути