Які є цікаві книги про здоров'я

Дата публикации: 10.12.2014
Дата обновления: 05.04.2023
Сьогодні все більше людей намагається вести правильний спосіб життя і піклуватися про своє здоров'я . Цим і пояснюється така популярність книг про правильне харчування , дієти , масажі і різних методиках оздоровлення. Багато хто вже зрозуміли, що статті в інтернеті не можуть повною мірою надати достовірну інформацію і дати 100% правильну пораду , як правило , вони написані людьми , які не є суперпрофесіоналами в області здоров'я . Тому розумні люди віддають перевагу друкованим виданням , авторами яких є висококласні фахівці , а їх методики вже випробувані і доведені. Книги про здоров'я  дозволять змінити і продовжити життя , а також зробити її максимально якісною і насиченою.  
Оздоровлення за допомогою харчування і води
З унікальними , доступними кожному , програмами оздоровлення можна ознайомитися в книзі Клауса Обербайля « Чудо- вода ». У ній розповідається, як скинути вагу , очистити організм від шлаків, поліпшити стан шкіри і т.д. З книги « Правильне харчування при різних захворюваннях » ви дізнаєтеся про плюси , а також мінусах дієтотерапії, знайдете рецепти дієтичних страв і дізнаєтеся технологію їх приготування. Корисною буде книга « Правильне харчування - шлях до краси », в якій зібрана цікава інформація про якість та склад нашої щоденної їжі, а також дані докладні рекомендації, яким чином знайти струнку фігуру без строгих дієт. У довіднику доктора медицини Артура Агатстона « Ми - те, що ми їмо! &Raquo; міститься , схвалена фахівцями , програма здорового харчування , що гарантує звільнення від зайвої ваги, основним девізом якої є правило: споживайте хороші вуглеводи, корисні жири і вчіться перекушувати " стратегічно ".   Всім відомо, що скинути вагу це півсправи , а от як не набрати його знову – в цьому допоможе дієта , підібрана з урахуванням індивідуальних потреб . А якою саме вона повинна бути можна дізнатися в книзі Джудіт Родрігес « Як вибрати дієту ». Прочитавши видання « Щоденник схуднення » Стелли Корпан ви отримаєте поради від професійного тренера , психолога й дієтолога , які дозволять впоратися з проблемою зайвої ваги комплексно - впливаючи на тіло , думки і емоції.
Техніки масажу  
Всім відомо, що при багатьох захворюваннях , а також для їх профілактики корисний масаж . Прочитавши таку книгу, як « Масаж і самомасаж при різних захворюваннях »   ви навчитеся самостійно проводити різні види масажу , впливаючи на певні зони і дізнаєтеся, як можна контролювати своє самопочуття і позбутися багатьох недуг .   А ознайомившись з рекомендаціями з книг Тетяни Гітун « Як правильно робити масаж » і « Все про масаж » ви з легкістю освоїте методи класичного і нетрадиційного масажу.
Як самостійно впоратися з недугами
З багатьма захворюваннями можна впоратися не тільки медикаментозно, а й допомогти своєму організму самостійно. Це довела автор книги « Прощай , діабет ! &Raquo; Ольга Жерлигіна - спортсмен - любитель , яка завдяки фізичним вправам змогла домогтися повної нормалізації глюкози в крові , тобто практично позбутися від діабету. На тему діабету також написана дуже корисна книга « Контроль над діабетом - у ваших руках! &Raquo; автора Арун Кумар Сетхі , що описує способи контролю над ним, наведені таблиці калорійності продуктів і рекомендації по харчуванню. Крім того, в ній запропоновані нетрадиційні методи лікування : йога, аюрведу , натуропатия , акупресура і фен- шуй. Для людей мають варикоз корисно ознайомитися з книгою Євгенії Сбитнева « Лікування хвороб ніг і варикозного розширення вен ». У цьому медичному довіднику описуються заходи профілактики , даються поради, як самостійно розпізнати хворобу і проводити самомасаж . Якщо ви бажаєте дізнатися про методи діагностики , а також лікування найбільш поширених захворювань органів травлення, про ефективні домашніх засобах для зміцнення здоров'я, рецептах народної медицини , навчитися точкового масажу – прочитайте книгу « Лікування органів травлення ». Крім того є книги про те як зберегти красу, продовжити молодість і стежити за шкірою. До найбільш популярних відносяться « Ідеальна фігура за 8 тижнів » Селени Егер , « Секрет вашої молодості » Наді Вольф, « Невидима гімнастика для тих, хто стежить за своєю фігурою » Е.Л. Ісаєвої , « краса » Миколи Мазньова , « Як стати на 10 років молодше » Патрика Боулера , « Велика енциклопедія . Здоров'я жінки » Ізотової і Матюхиной , « 300 ефективних масок з натуральних продуктів » Т.В Лагутін .


Коментарі до статті


Вам також може бути цікаво

Книги про здоров'я
Книги про здоров'я
Книги про здоров'я - це джерело життєвої мудрості , сформованої протягом тисячоліть.
15.12.2014
Детальніше
Розгорнути