Лікувальні пластири - що це?

Дата публикации: 28.11.2014
Дата обновления: 05.04.2023
Ще недавно пластирі виконували тільки перев'язувальні і загоюють функції, але сьогодні лікувальні пластирі в деяких випадках цілком можуть замінити таблетки. Спосіб їх дії безпосередньо заснований на властивостях людської шкіри , оскільки через неї можна швидко доставити в організм лікарсько- оздоровчі речовини. Особливо важливий цей ефект , коли потрібно зробити високу концентрацію лікувального препарату в конкретну зону. Недарма лікувальні пластирі називають « сухими крапельницями ». Вони являють собою компрес з екстрактів лікарських рослин , смол дерев, ефірних масел, і інших лікувальних компонентів. З них виготовляють спеціальну масу, наносять її на тканину , виконану за спеціальною технологією.
Принцип дії лікувальних пластирів
Головна перевага лікувальних пластирів - це швидке попадання натуральних речовин з « компресу » в кров, лімфу, мембрани клітин , минаючи шлунково -кишковий тракт і печінку. Таким чином , лікувальні властивості не розтринькуються , виключений розпад речовин , а оздоровчий   ефект настає набагато швидше, ніж у випадку прийому таблеток і сиропів . Дія таких пластирів називається трансдермальною терапією. Оскільки шкірний покрив здатний ефективно і швидко доставити лікарські речовини високої концентрації в певну область організму, то часто їх застосовують при болях в артритних суглобах, хворобливому синдромі після травми, запальному процесі , при зубному і головного болю і т.д. Лікувальні пластири сприяють   діяльності різних органів , допомагають зняти спазми судин, позбавляють від втоми, шкірних захворювань , нормалізують кров'яний тиск, значно знижують вірогідність онкозахворювань , а також виводять токсини і допомагають при отруєннях важкими металами. Діючі речовини, зокрема ефірні олії, смоли , лікарські компоненти екстрактів рослин та інші активні компоненти відновлюють на клітинному рівні зруйновані біологічні зв'язку . Крім того, до складу можуть входити різні ранозагоювальні складові і т.д .
Як використовувати лікувальний пластир
До достоїнств лікувальних пластирів відносяться їх економічність, безпека і простота в застосуванні. Виріб просто необхідно   наклеїти на проекцію внутрішнього органу , з яким є проблеми (шлунок, нирки, легені, бронхи) або суглоби , м'язи та інші місця. Якщо це спеціалізований лікувальний пластир , наприклад застосовуваний при жіночих болях або головних спазмах , то його наклеюють на те місце, яке зазначено в інструкції . Часто лікувальний ефект від застосування пластирів досягається, якщо його застосовують на біологічно активні точки на тілі, але перед цим необхідно проконсультуватися у фахівця в цій галузі. Компоненти трав і лікувальні речовини , потрапляючи на біологічно активні точки , починають інтенсивно працювати . Тканинні основи лікувальних пластирів забезпечують повноцінне дихання шкірних покривів. Пластир легко і надійно закріплюються в проблемних місцях і носяться до 48 годин. Завдяки таким виробам необхідні активні речовини доставляються в конкретний внутрішній орган , несучи профілактичний і лікувальний ефект . Купуючи лікувальні пластирі , ви зможете вирішити багато проблем зі здоров'ям, не вдаючись до застарілих , примітивним лікувальних процедур , значно заощадивши при цьому кошти .


Коментарі до статті
я хотіла б проконсультуватися щодо використання лікувальних пластирів на особистому прийомі у ваших фахівців
Добридень! У наших магазинах ви можете проконсультуватись з лікарем-ортопедом. У виборі товарів допоможуть вам кваліфіковані співробітники магазину.


Вам також може бути цікаво

Для чого потрібні лікувальні пластирі
Для чого потрібні лікувальні пластирі
Сьогодні лікувальні пластирі широко застосовуються в общеоздоравлівающее та косметичної сфері.
17.12.2014
Детальніше
Розгорнути