Що таке урологічні прокладки

Дата публикации: 06.11.2014
Дата обновления: 02.04.2023
Організм людини , на жаль , не завжди працює як злагоджений механізм . Зокрема , це стосується сечостатевої системи , збій роботи якої може відбутися в силу різних захворювань , віку або перенесених операцій . Багато недуг , які супроводжуються нетриманням сечі , піддаються лікуванню , проте в цілях гігієни в цей період необхідно застосовувати прокладки урологічні . Даний вид виробів класифікується за ступенем поглинання (залежно від тяжкості захворювання). Вони можуть бути призначені для людей , прикутих до ліжка або тих , хто веде активне життя . Сьогодні на ринку представлений великий вибір урологічних прокладок для жінок і чоловіків , але часто людина , вперше зіткнувся з необхідністю покупки таких виробів – втрачається . Поговоримо докладніше про те , що важливо знати при виборі виробів .
Як вибрати урологічні прокладки
Головне , що хоче отримати кожен користувач , це відчуття впевненості та комфорту . Основним із критеріїв вибору урологічних прокладок є їх товщина . Зрозуміло , чим вони тонше , тим непомітніше вони будуть навіть під одягом, що облягає , а значить , людина не буде відчувати незручності і зможе забути про свою недугу . Але головне якість – це все - таки надійність гігієнічного засобу . Вони обов'язково повинні усувати неприємний запах , швидко і ефективно поглинати об'єм вологи і зберігати свою анатомічну форму . Крім того , що урологічні прокладки підбираються залежно від обсягу виділеної сечі , також слід враховувати чутливість шкіри користувача . Тому краще купувати вироби перевірених , добре зарекомендували себе фармацевтичних компаній , щоб напевно бути впевненим , що виріб не викличе алергію і його можна застосовувати , навіть людині з дуже чутливою шкірою . Урологічні прокладки поділяються на жіночі та чоловічому, кожні з них мають свої особливості .
Урологічні прокладки для жінок
Компанії, що спеціалізуються на випуску даних засобів жіночої гігієни , використовують новітні розробки і технології , що дозволяє підвищити вбираючі можливості   і одночасно значно зменшити розмір прокладки .   Завдяки спеціальним гранулам суперабсорбента , сеча миттєво вбирається , перетворюючи рідину на гель . В результаті поверхня прокладки залишається чистою і сухою , запобігаючи появі подразнень . Ні в якому разі не слід плутати такі вироби , з тими які застосовуються при менструальних виділеннях , оскільки сеча відрізняється своєю щільністю . Крім вищесказаних властивостей , урологічні прокладки для жінок мають ще одну незмінну складову - спеціальні Суперабсорбенти ефективно нейтралізують запах сечі і блокуючі ріст бактерій . В деяких виробах поверхню рельєфна , що сприяє якнайшвидшому всмоктуванню . При середніх виділеннях прокладку слід міняти раз в 5-7 годин.
Урологічні прокладки для чоловіків
Різна ступінь нетримання сечі припускає можливість застосування чоловічих урологічних прокладок різної вбираності . Але незалежно від їх товщини , всмоктуючий шар - суперабсорбент , використовуваний в прокладках ,   ефективно пригнічує запах сечі і перешкоджає розмноженню хвороботворних бактерій . Урологічні прокладки для чоловіків забезпечені спеціальною клеїть площиною , яка забезпечує зручне і надійне кріплення на білизну. Спеціальна анатомічна форма прокладки гарантує захист від протікання , а вдосконалений верхній шар поверхні успішно поглинає виділяється сечу , але при цьому дозволяє шкірі дихати . Застосування урологічних прокладок зовсім непомітно під одягом , що дає відчуття безумовного комфорту і захищеності .
Різноманіття наявності урологічних прокладок для чоловіків і жінок дає можливість підібрати найбільш підходящі вироби від ультратонких до супервпитуючий , які дозволять вести звичний спосіб життя , незалежно від стану здоров'я.
 
 


Коментарі до статті
Вітаю! Моїй дружині 82 роки, хвороба Альцгеймера. Почалося періодичне нетримання сечі у ліжку. Порадьте, будь ласка, які необхідно придбати прокладки і напевно вологовбиральні рушники? Дякую!
Доброго дня, Борисе. Ви можете розглянути товар на нашому сайті. Урологічні прокладки: /item_n5639.htm /item_n5638.htm Пелюшки: /item_n1412.htm https://med- magazin.ua/item_n1898.htm Дякуємо за звернення.
нарешті знайшов потрібну інформацію рухатимуся далі дякую
нарешті знайшов потрібну інформацію рухатимуся далі дякую


Вам також може бути цікаво

Як дотримуватися особистої гігієни в післяопераційний період
Як дотримуватися особистої гігієни в післяопераційний період
Говорячи про прокладки, практично всі відразу ж уявляють собі звичайні прокладки для жіночих критичних днів. Однак вони відрізняються за кількома параметрами.
31.08.2017
Детальніше
Розгорнути