Пелюшки і наматрацники для дітей

Дата публикации: 25.08.2014
Дата обновления: 04.04.2023
Міцний сон є запорукою здоров'я вашого малюка , тому дуже важливо не тільки вибрати для нього зручну ліжечко , а й водонепроникні пелюшки або намотраснікі . Вони зможуть забезпечити дитині спокійний сон і максимальний комфорт під час сну . Часто батьки , щоб захистити матрац , підстеляють малюкові поліетиленову плівку , роблячи цим , величезну помилку . Поліетиленова плівка абсолютно не пропускає повітря , а значить , шкіра не дихає і у дитини можуть виникнути попрілості. Крім того вона шарудить при кожному русі , що заважає крихітці нормально спати . Але вихід є – це непромокальні пелюшки і наматраснсікі . Вони призначені , як для дітей , так і для дорослих. Вони водонепроникні , але при цьому " дихаючі ". Ви можете підстелити пелюшку в ліжечко , на диван або в дитячий манеж , де малюк грає і тоді не доведеться витрачати багато грошей на памперси . Непромокальність забезпечується завдяки спеціальному шару з унікальною мікропористої структурою поліуретанової плівки . Таким чином , наматрацники та багаторазові пелюшки не пропускають вологу , захищаючи матрац від намокання.

Переваги багаторазових пелюшок і намотрасніков

Безпека і натуральність – ніжна дитяча шкіра буде стикатися лише з матеріалами натурального походження , такими як бавовна і целюлоза евкаліпта . Це дуже важливо для малюків з дуже чутливою шкірою і тих , хто страждає алергією .
Гігроскопічність ( вбираність ) – завдяки волокнам натурального походження вироби прекрасно вбирають вологу і рідина , що попадає на них , і вона не виходить за межі поверхні.
Термоефект – тканина володіє охолоджуючим ефектом тому, навіть в жарку пору року , дитина або дорослий відчуватиме приємну прохолоду .
Захист – сьогодні багато батьків вважають за краще багаторазові підгузки одноразовим , що дуже доцільно ,   але вони іноді промокають , а значить може забруднитися поверхню , де малюк сидить або спить . Щоб це виключити , достатньо підстелити пелюшку або намотраснік .
  Гігієна – новонароджені дуже уразливі і не захищені від різних бактерій і мікробів , тому вкрай важливо , щоб
поверхню , на якій безліч видів різних мікроорганізмів , не стикалася з дитячим тілом . Для цього скрізь можна брати з собою пелюшку , яку ви зможете підстелити в коляску , на диван , на підлогу або принести з собою в поліклініку і т.д. Гладка поверхня волокон перешкоджає розвитку бактерій .
Економія – за допомогою цих багаторазових виробів ви зможете значно заощадити на засобах одноразової гігієни .
Одноразові пелюшки
Ці вироби підійдуть як для новонароджених , так і для малюків постарше . Пелюшки одноразові стануть прекрасною альтернативою звичайним пелюшки і простиральця . Вони дозволять вашому малюкові приймати повітряну ванну і вільно рухатися. Завдяки м'якою і ніжною поверхні цих пелюшок дитині забезпечується зручність і комфорт , а нижній шар захистить постіль від вологи . Крім того вони не ковзають , а значить не будуть   « уползать » з-під Дригало ніжок . Такі непромокальні пелюшки виконані з гіпоалергенних матеріалів, тому підходять для будь-який, навіть самої чутливої , шкіри . Їх можна стелити в ліжечко , коляску , на масажний або планальний столик і т.д. Завдяки їм шкіра вашого малюка завжди буде здоровою.


Коментарі до статті
Розгорнути