Памперси , підгузники для дітей

Дата публикации: 14.07.2014
Дата обновления: 31.03.2023
У сім'ї , де з'явився довгоочікуваний малюк , батьки відмінно розуміють , що без підгузників ніяк не обійтися. Сьогодні на ринку існує безліч компаній пропонують найрізноманітніші памперси і підгузники. Але які з них вибрати? Крім , всім відомих , одноразових памперсів , також на прилавках з'явився їх альтернативний варіант - багаторазові підгузки . Їх незаперечними перевагами є: безпека , екологічність , економічність і простота у використанні. Вони приємні для шкіри , на відміну від одноразових памперсів , повітропроникні, що забезпечує правильне шкірне дихання , а значить , не виникають попрілості. Сьогоднішні багаторазові підгузки для малюків , звичайно , докорінно відрізняються від тих , які використовували наші бабусі і мами , тобто від свої марлевих прототипів. Спробуємо розібратися , що ж являють собою сучасні багаторазові трусики- підгузники.
Що таке багаторазовий підгузник ?
Незалежно від виробника , принцип багаторазових підгузників у всіх однаковий . Підгузки складаються з трусиків , а також всмоктуючих вкладишів . Тобто , роль всмоктуючого шару виконують вкладиші з мікрофібри , біо- бавовни та шовку. А проміжний шар утримує вкладиш і також виконує додаткові вбираючі функції . Одноразові памперси на сьогоднішній день для багатьох є не найкращим варіантом , оскільки не завжди в змозі забезпечити максимальний комфорт вашому малюкові. І добре , що сьогодні є реальна альтернатива. У багаторазових підгузниках шкіра безпосередньо стикається з натуральними матеріалами і " дихає". Завдяки їм дитина швидше зможе звикнути до горщика. Це пояснюється тим , що одноразові памперси все вбирають дуже швидко і малюк нічого не помічає , тому йому буває незрозуміло , навіщо батьки його садять на горщик , якщо і так все в порядку. У той час як з тканинними підгузниками дитина відчуває , що він справив свою нужду і до нього раніше приходить усвідомлення того , навіщо потрібен горщик.
У чому різниця між одноразовими і багаторазовими підгузками ?
Одноразові підгузники : переваги
Позбавляють від щоденних прань , хвилювань на прогулянці і , щонічних підйомів ;
Прості у використанні;
У хорошому памперсі дитині завжди буде комфортно;
Забезпечують « широке сповивання ».
Одноразові підгузники : недоліки
Висока ціна ;
Виконано з ненатуральних матеріалів;
У малюка часто виникають попрілості і алергічні дерматити ;
Закриває 30 % поверхні тіла , тому немає практично ніякого руху повітря .
Багаторазові підгузки : переваги
Виготовлені з натуральних матеріалів;
Сприяють відчуттю справляння природних потреб , формуючи у малюка повноцінне відчуття себе ;
Чи не порушують шкірного дихання ;
Чи не створюють в підгузку занадто високих температур;
Підходять для дітей з чутливою шкірою ;
Обійдуться батькам дешевше , ніж одноразові ;
Не мають протипоказань.
Багаторазові підгузки : недоліки
Часта зміна вкладишів ;
Необхідність прання та сушіння .
Тепер , почитавши основні характеристики , ви зможете самостійно вирішити , які купити підгузники , ретельно зваживши всі їх плюси і мінуси.


Коментарі до статті
Розгорнути