Який крем для рук вибрати?

Дата публикации: 08.07.2014
Дата обновления: 06.04.2023
Содержание:
Руки є відкритою частиною тіла , а тому вимагають ретельного догляду. Сьогодні існує безліч засобів , завдяки яким руки завжди будуть виглядати здоровими і красивими. Адже саме доглянуті руки - перше правило поважаючої себе людини . Але для того щоб такі проблеми , як обветривание , лущення , сухість шкіри та інші вас не турбували , обов'язково слід купити крем для рук. Поговоримо докладніше про те, які бувають креми і про їх склад .
 

Основні компоненти крему для рук

Залежно від бажаних результатів буде відрізнятися і складу кремів . Але є ті компоненти , які містяться практично у всіх засобах . До них відносяться вода , гліцерин , ланолін , тваринні і рослинні жири. На 60-70% будь-який крем для рук складається з води , а в основу додається гліцерин , що надає кремообразную форму і пом'якшувальний шкіру. Ланолін , а також тварини і рослинні жири мають поживними і пом'якшуючими властивостями. Перераховані вище компоненти і є основними складовими будь-якого крему для рук. Інші компоненти безпосередньо залежать від типу крему і його призначення.
Вітаміни . Вони присутні у складі більшості кремів , активізують захисні функції шкіри і є антистресовими компонентами. Вітамін А сприяє омолодженню , вітамін Е підтримує пружність і здорову структуру шкіри рук.
Рослинні екстракти та олії надають зволожуючий і пом'якшувальний ефект. У кремах можуть міститися масло чайного дерева , жожоба , какао , авокадо та інші . Вони мають бактерицидні властивості і роблять шкіру гладкою , а при додаванні соку алое , крем буде на тільки зволожувати , а й допоможе загоєнню порізів і ранок .
Колаген і еластин підтримують високу еластичність клітин і запобігають передчасному старінню шкіри. 
Сонцезахисні фільтри захищають шкіру від ультрафіолетових променів.
 

Як вибрати крем для рук?

 
Зволожуючий крем займає перше місце за популярністю і це зрозуміло , тому що він необхідний абсолютно всім , незалежно від типу шкіри. Він допомагає доглядати за шкірою і жарким літом і в зимовий період. Поживний крем особливо потрібна людям з сухою шкірою, що лущиться , яка часто тріскається , а також тим на чиїх руках з'являються пігментні плями. Він стоїть на другому місці в рейтингу популярності кремів.
Захисний крем необхідна тим , хто постійно працює руками , або з різними хімічними речовинами , тобто ті , чия шкіра часто піддається пошкоджень.
Крем ліфтинг або антивікової крем. Він підходить для тих , чия шкіра почала втрачати свою пружність і молодість.
Крему з натуральними екстрактами (наприклад , обліпихи і ромашки ) . Підходять для всіх типів шкіри.


Коментарі до статті
Розгорнути